Woensdag 17 oktober 2018

Informatiebijeenkomst Slaapapneu

Hoe beter u om kunt gaan met slaapapneu, hoe fijner. Een goede nachtrust is tenslotte heel belangrijk! Maar hoe doet u dat? 

Op maandag 26 november 2018 organiseert het regioteam van de ApneuVereniging samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) een informatiebijeenkomst over dit onderwerp.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst vertelt KNO-arts Bas Op de Coul wat voor behandelingen er zijn op KNO-gebied. En u hoort van neuroloog Thom Timmerhuis meer over welke andere aandoeningen uw slaap kunnen verstoren.  Er is ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Voorafgaand aan de bijeenkomst en tijdens de pauze kunt u verschillende informatiestands bezoeken.  Ontvangst is vanaf 18:45 uur in het Auditorium van het JBZ. Het programma begint om 19:00 en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Deelname is gratis. Voor het parkeren geldt het normale tarief.

Aanmelden

Meldt u zich vóór 21 november aan door te mailen naar sprangers@apneuvereniging.nl. Geeft u hierbij aan met hoeveel personen u wilt komen. U hoeft geen lid te zijn of worden van de ApneuVereniging om deze bijeenkomst bij te wonen. 

Presentaties

Tijdens de bijeenkomst werden twee presentaties gebruikt. Deze kunt u hier teruglezen:

Laatste revisie: 17 januari 2019 - 12:39