Informatiebijeenkomst apneu

25 oktober 2018

Hoe beter u om kunt gaan met slaapapneu, hoe fijner. Een goede nachtrust is tenslotte heel belangrijk! Maar hoe doet u dat? Op maandag 26 november 2018 organiseert het regioteam van de ApneuVereniging samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) een informatiebijeenkomst over dit onderwerp.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst vertelt KNO-arts Bas Op de Coul wat voor behandelingen er zijn op KNO-gebied. En u hoort van neuroloog Thom Timmerhuis meer over welke andere aandoeningen uw slaap kunnen verstoren.  Er is ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Voorafgaand aan de bijeenkomst en tijdens de pauze kunt u verschillende informatiestands bezoeken.

Ontvangst is vanaf 18:45 uur in het Auditorium van het JBZ. Het programma begint om 19:00 en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Deelname is gratis. Voor het parkeren geldt het normale tarief.

Aanmelden

Meldt u zich vóór 21 november aan door te mailen naar sprangers@apneuvereniging.nl. Geeft u hierbij aan met hoeveel personen u wilt komen. U hoeft geen lid te zijn of worden van de ApneuVereniging om deze bijeenkomst bij te wonen.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jij verdient zorg die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kan leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze expertise in en zoeken de samenwerking. Bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg. Gewoon, omdat jij ertoe doet.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 760 bedden en ruim 4000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het JBZ georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het JBZ verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maureen Jonkergouw,  afdeling Marketing & Communicatie, tel. (073) 553 61 52  of e-mail : m.jonkergouw@jbz.nl

Laatste revisie: 27 juli 2020 - 10:24