Informatieavond 'bevallen in het ziekenhuis' tijdelijk via webinar

Vanwege de voorzorgmaatregelen rondom het Coronavirus vinden de informatieavonden van dinsdag 9 juni en maandag 6 juli niet plaats in het ziekenhuis. Deze informatieavond wordt gegeven via een webinar waarvoor je je kunt aanmelden.

Voor het webinar van 9 juni kun je je hier aanmelden.

Voor het webinar van 6 juli kun je je hier aanmelden.

Informatieavonden via webinar

Ga je in het ziekenhuis bevallen of ben je benieuwd hoe bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaat? Meld je dan nu aan voor onze webinar Bevallen in het Ziekenhuis. Deze webinar is de vervanger van de Informatieavond Bevallen, waarvoor jullie normaal gesproken naar het ziekenhuis zouden komen.

Tijdens het webinar vertellen een gynaecoloog, een eerstelijns verloskundige en een verloskundige die in het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkt, hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Omdat we veel vragen krijgen over zwanger zijn en bevallen in Coronatijd, starten we het programma met deze informatie.

Tijdens het webinar kunnen jullie via chat vragen stellen aan de sprekers. Na de presentatie hebben we tijd om deze vragen te beantwoorden.

Het webinar start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur.

We zien elkaar graag online op 9 juni of 6 juli!

Programma

Dit onderstaand programma geldt alleen wanneer de informatieavonden in het ziekenhuis plaatsvinden en niet tijdens het webinar.

Tijdens de informatieavond vertellen een gynaecoloog, een eerstelijns verloskundige en een klinisch verloskundige hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Een eerstelijns verloskundige is een verloskundige die niet in het ziekenhuis werkt; zij vertelt je meer over hoe een poliklinische bevalling verloopt en over de samenwerking van de verloskundige thuis en het ziekenhuis. Een klinisch verloskundige werkt wel in het ziekenhuis en kan precies vertellen hoe een bevalling verloopt als je tijdens uw bevalling medische hulp nodig hebt.

Aan het einde van de avond is er een informatiemarkt waar je informatie kunt vinden over de verpleegafdeling Verloskundige (A5 Noord), de Couveuseafdeling, borstvoeding en pijnbestrijding. Er zijn verpleegkundigen en een lactatiekundige aanwezig om je vragen te beantwoorden. Ook kun je meestal een kijkje nemen op een kraamsuite.

Aanmelden is verplicht

Aanmelden is verplicht. Je kan niet zonder aanmelding naar de informatieavond komen. We hebben een maximaal aantal bezoekers per ronde omdat de groep voor de rondleiding anders te groot wordt. We verstoren dan de zorg in het ziekenhuis en dat willen we voorkomen.

Hieronder vind je een overzicht van alle data waarop we de informatieavonden organiseren. Via het online aanmeldformulier kunt je je  aanmelden. Er zijn altijd twee of drie dezelfde rondes op een informatieavond. Elke ronde duurt ongeveer anderhalf uur. De informatieavonden worden druk bezocht. Het kan daarom zijn dat er op de avond of de ronde van je keus geen plek meer is. Je kunt dit zien wanneer u een datum kiest. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Waar?

De informatieavond vindt plaats in het Auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Op de avond staan er borden die je de weg wijzen.

Kies een datum

LET OP! De bijeenkomst van dinsdag 9 juni en maandag 6 juli wordt via een webinar gegeven i.v.m. de voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus. Voor de informatieavond vanaf september, kun je je gewoon weer via de onderstaande datum aanmelden:

Laatste revisie: 25 mei 2020 - 16:19