IC verpleegkundige, i.o.

  • Vacaturenummer: 38
  • Aantal uren: 36 uur 
  • Duur: bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband

Bedrijfsprofiel

Onze Intensive Care afdeling is onlangs gevisiteerd en voldoet aan de criteria die behoren bij de kern IC (conform kwaliteitsstandaard 2016) , heeft een belangrijke regionale functie en een toegekende capaciteit van 16 (beademings) bedden. Tevens beschikken we over een Patiënt Data Management System (PDMS). De medische verantwoordelijkheid berust bij 7 intensivisten die nauw en constructief samenwerken met de verpleegkundigen. We lopen voorop met de laatste ontwikkelingen op intensive care gebied, wetenschappelijk onderzoek, niervervangende therapieën, ECMO en de nieuwste apparatuur op het gebied van circulatie en beademing.

Wij zijn een stabiel team en werken met trots op onze state-of the-art IC afdeling waar hoogwaardige en kwalitatief goede patiëntenzorg wordt geleverd. Daarmee krijgt de IC-patiënt in het JBZ de juiste zorg op de juiste tijd en op de juiste plaats! Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven hbo verpleegkundige die zich wil specialiseren in de richting van IC!

De functie

Als IC-verpleegkundige verleen je specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten met dreigende of ernstige stoornissen waarbij vitale functies worden bewaakt, ondersteund en zo nodig overgenomen. Werken op onze Intensive Care geeft je de kans om je vakgebied in de volle breedte uit te oefenen. Dit houdt in dat je niet alleen aan bed werkt, maar ook een actieve bijdrage levert aan werkgroepen. Wij zoeken enthousiaste collega’s, die willen meedenken over en willen meewerken aan onze ambities en toekomstige ontwikkelingen op onze afdeling. Als IC verpleegkundige maak je ook onderdeel uit van het Spoed Interventie Team.

Het profiel

Je beschikt over een afgeronde opleiding hbo-v, aangevuld met 1 jaar werkervaring als verpleegkundige. Je hebt een positieve houding ten aanzien van patiëntgericht verplegen en patiëntveiligheid. Je maakt als volwaardig lid met een eigen deskundigheid deel uit van een therapeutisch team waarbinnen verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd. Je levert een actieve bijdrage aan veranderingsprocessen binnen de IC.

We zoeken iemand die initiatief en verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces neemt, stressbestendig is, enthousiast en goed prioriteiten kan stellen. Ook plannen en grenzen bewaken zijn belangrijke eigenschappen die wij zoeken. Verder ben je flexibel en beschik je over een flinke dosis geduld en doorzettingsvermogen. Je bent in staat bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie.

Indien je een mbo-v opleiding hebt, nodigen wij je ook uit om te solliciteren. Voor toelating zal er een assessment plaats vinden.

Wij bieden

Een uitdagend opleidingstraject in een prettig team en een dynamische werkomgeving. Gedurende de voorwerkperiode en de opleiding vindt inschaling plaats afhankelijk van je huidige functiegroep conform beloningsbeleid JBZ. Bij diplomering binnen de Intensive Care volgt inschaling in functiegroep 55 (maximaal € 3.917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer J. van Bussel, Unithoofd IC, tel. (073) 553 2885. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Omdat wij altijd op zoek zijn naar IC verpleegkundigen in opleiding staat deze vacature doorlopend open. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.  

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine

 

Solliciteer nu

Laatste revisie: 13 juni 2019 - 21:04