Hoge rollator cadeau voor longafdeling

 “Wat bijzonder”, was de eerste reactie van longarts Sietske Smulders toen zij zomaar een hoge rollator geschonken kreeg.

Enige tijd geleden werd onze coördinator Monique benaderd door de dochter van één van de patiënten van dr. Smulders. Zij was zo tevreden en blij over de langdurige behandeling  van haar vader op de longafdeling, dat zij haar wilde bedanken voor deze goede zorgen. Tijdens de behandelingen had haar vader veel baat bij het lopen met de hoge rollator en zij wilde er daarom eentje aan de longafdeling schenken.

Monique is toen aan de slag gegaan en heeft een hoge rollator besteld. Vorige week is deze op een passende, feestelijke manier aan dr. Smulders overhandigd. Een prachtig gebaar van deze genereuze familie. 

Over de hoge rollator: om patiënten met longklachten meer uit bed te krijgen en beter te laten bewegen, is de in hoogte verstelbare rollator ideaal voor deze mensen. Dankzij deze rollator kunnen de patiënten nu rechtop over de afdeling lopen. Hierdoor krijgen ze meer lucht, wat bevorderlijk is voor het bewegen. 

Hoge rollator cadeau voor longafdeling

Op de foto zie je links Monique Wiggers (coördinator Stg. Vrienden) en rechts dr. Sietske Smulders (longarts).

Code VRIEND-185
Laatste revisie: 7 december 2021 - 11:38