Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak bij het CAP en de POS/Intake?

Vóór uw afspraak met het Centraal Apotheek Punt (CAP) en de afdeling PreOperatieve Screening (POS/Intake) moet u een vragenlijst invullen.

Vóór uw afspraak moet u een vragenlijst invullen. De anesthesioloog wil namelijk weten wat uw huidige gezondheidstoestand is. Vul de vragenlijst digitaal in via de beveiligde website MijnJBZ (zie: www.mijnjbz.nl. Om in MijnJBZ te kunnen inloggen heeft u een DigiD met SMS-functie nodig).

Kunt u de vragenlijst thuis niet invullen via MijnJBZ? Dan kunt u dit doen bij het MijnJBZ Servicepunt op de Boulevard. De medewerker van het MijnJBZ Servicepunt helpt u met het openen van de digitale vragenlijst. U heeft dan geen DigiD nodig.

U vult de vragenlijst zelf in op de computer van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het is belangrijk dat u iemand meeneemt als u hierbij hulp nodig heeft.

De vragenlijst moet vóór de afspraak bij afdeling POS/Intake ingevuld zijn. Heeft u de afspraak met de afdeling POS/intake in het ziekenhuis, kom dan eventueel een half uur eerder naar het ziekenhuis voor het invullen van de vragenlijst.

Laatste revisie: 28 september 2021 - 10:28