Hbo verpleegkundige Neurologie

  • Vacaturenummer: 92
  • Aantal uren: 32-36 uur 
  • Duur: in overleg 

Bedrijfsprofiel

Op de verpleegafdeling Neurologie worden diverse patiënten met uiteenlopende neurologische ziektebeelden opgenomen. De afdeling heeft een TIA-unit en een Neuro-Care unit waar neurologische zorg geboden wordt aan high-riskpatiënten. Vanwege de complexiteit en diversiteit aan ziektebeelden stellen we hoge eisen aan de kennis en kunde van onze verpleegkundigen.

Kenmerkend voor ons team is: excellente zorg, acute opvang, zelfstandigheid, creativiteit, verpleegkundig leiderschap, innovatief, professionaliteit en vooral passie voor het vak. Ben je communicatief sterk, sta je stevig in je schoenen en durf je op te komen voor je professionele visie en expertise of wil je jezelf hierin ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als hbo verpleegkundige plan, organiseer en coördineer je de werkzaamheden rondom de patiënt in alle diensten en los je eventuele knelpunten op. Je levert een actieve bijdrage aan de verbetering van inhoudelijke zorg, doordat je deskundigheid en competenties direct weet te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige zorg aan het bed van de patiënt. Je werkt mee aan een aanspreekcultuur en het geven van feedback in een lerende omgeving, waarin geen enkele vraag overbodig is. Binnen je toegewezen aandachtsgebied verbeter je de kwaliteit van zorg door het volgen en implementeren van innovatieve ontwikkelingen en ondersteun je collega’s daarbij.

Je biedt coaching en begeleiding aan andere verpleegkundigen bij het vormgeven van hun professionele identiteit. Je hebt hierin een voorbeeldfunctie en draagt dit uit door andere verpleegkundigen te stimuleren en te motiveren, waarbij je wordt aangestuurd door het unithoofd. Je bent wel bevoegd tot het nemen van beslissingen met betrekking tot de dagelijkse coördinatie van zorg en het geven van de bijbehorende aanwijzingen aan de medewerkers binnen de afdeling.

Het profiel

Je beschikt over een hbo diploma Verpleegkunde. Je bent proactief, kritisch, flexibel, stressbestendig en intrinsiek gemotiveerd. Je hebt de CZO erkende vervolgopleiding Neurologie gevolgd of bent bereid deze opleiding te volgen.

Wij bieden

Een dynamische baan met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een prettige werksfeer. Inschaling vindt plaats in functiegroep 50 (maximaal  € 3.490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Daarnaast bieden wij een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.

Interesse gewekt?

Voor meer informatie: Neem contact op met Idilia van Herpen, unithoofd verpleegafdeling Neurologie, tel: 073-553 2512. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Omdat wij altijd op zoek zijn naar hbo verpleegkundigen staat deze vacature doorlopend open. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Solliciteer nu

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Laatste revisie: 28 juni 2019 - 20:17