Hbo verpleegkundige, kliniek Chirurgie

  • Vacaturenummer: 43
  • Aantal uren: 32 - 36 uur 
  • Duur: in overleg

Bedrijfsprofiel

De afdeling Chirurgie

Wij zijn op zoek naar een betrokken verpleegkundige die naast een uitstekende vakbekwaamheid, alert en adequaat op acute situaties kan inspelen. Wij zijn een afdeling met een dynamisch karakter en volop in beweging, waar beroep wordt gedaan op het nemen van verantwoordelijkheid en professionaliteit. Kortom een uitdaging voor een professionele verpleegkundige. De afdeling chirurgie bestaat uit 64 bedden voor klinische high care chirurgie patiënten. Patiënten worden opgenomen voor operatie, vanuit de polikliniek, de spoedeisende hulp en intensive care. De specialismen binnen de kliniek chirurgie zijn verdeeld in GE/ oncologie, traumatologie, longchirurgie en vaatchirurgie. De complexiteit van zorg wordt bepaald door de onvoorspelbaarheid in de eerste 48 uur na de operatieve ingreep (complicaties)en de relatief hoge leeftijd van de patiënten (comorbiditeit).

Ben jij die gepassioneerde professioneel en wil je samen met ons de kwaliteit van zorg blijvend optimaliseren? Waarbij steeds de patiënt centraal staat?

Dan ben jij degene waarmee we ons team graag willen versterken!

Het profiel

Je bent een hbo gediplomeerde verpleegkundige, een teamplayer die stevig in haar/zijn schoenen staat. Deskundig, zorgvuldig en accuraat die in staat is bij complexe problematiek het hoofd koel te houden en prioriteit kan stellen. Een bijdrage levert aan kwalitatief hoogwaardige zorgverlening voor de patiënt, rekening houdend met de behoefte van de patiënt en zijn naasten. Daarbij straal je rust uit, luister je goed en communiceer je op een duidelijke en plezierige manier.

De functie

Als hbo verpleegkundige plan, organiseer en coördineer je de werkzaamheden rondom de patiënt in alle diensten. Je zorgt ervoor dat richtlijnen en werkzaamheden correct en adequaat worden uitgevoerd en lost eventuele (structurele) knelpunten op. Als hbo verpleegkundige heb je een voorbeeldfunctie en lever je een bijdrage aan de kwaliteit van zorg binnen onze afdeling. Je bent kartrekker in het uitdragen van ziekenhuis- & afdelingsbrede projecten en afspraken. Je draagt kennis en vaardigheden, op een overtuigende en enthousiasmerende wijze, over aan (nieuwe) collega’s en studenten d.m.v. van bedside teaching.

Je hebt een positieve instelling en weet een tegenslag om te buigen in een uitdaging. Tevens ben je communicatief sterk, sta je stevig in je schoenen en durf je op te komen voor jou professionele visie en expertise. Het geven en ontvangen van feedback vind je vanzelfsprekend. Je bent een teamplayer op alle niveaus! Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en beschik je over een ‘helikopterview’.

Je wordt hiërarchisch aangestuurd door het unithoofd. Je bent bevoegd tot het nemen van beslissingen met betrekking tot de dagelijkse coördinatie van zorg en het geven van de bijbehorende aanwijzingen aan de medewerkers op de afdeling.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een enthousiast en gedreven team in  een dynamische werkomgeving. Inschaling vindt plaats in functiegroep 50 (maximaal € 3.490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen.

Daarnaast bieden wij een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.

Interesse gewekt

Voor meer informatie kun je contact opnemen met C. Sleenhoff of N. v.d. Berg coördinerend medewerkers, RVE Chirurgie High-Care tel. 073-5532003 /073-5533918. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Sollicitatiegesprekken worden na ontvangst sollicitatie z.s.m. in overleg ingepland. Omdat wij altijd op zoek zijn naar hbo verpleegkundigen Chirurgie staat deze vacature doorlopend open. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine.

Solliciteer nu

 

Laatste revisie: 13 juni 2019 - 14:23