Hbo verpleegkundige (i.o.) kliniek Oncologie

  • Vacaturenummer: 47
  • Aantal uren: 24-36 uur
  • Duur: in overleg

Ben jij op zoek naar een enthousiast team, waar wij klaar staan voor elkaar en speciale momenten delen? Lees dan verder.

De afdeling Oncologie Hematologie richt zich op patiënten met interne aandoeningen, met name patiënten met oncologische en hematologische aandoeningen. Binnen ons specialisme werken vrijwel alle disciplines binnen het ziekenhuis samen om gespecialiseerde medische behandelingen en multidisciplinaire zorg aan oncologiepatiënten te bieden. Behalve op de verpleegafdeling ben je als verpleegkundige werkzaam op het Oncologisch Centrum. Er is sprake van twee kernteams: één kernteam op de verpleegafdeling en één kernteam op het OC. Daarnaast is er roulerend team tussen het OC en de verpleegafdeling. Ter uitbreiding van het  roulerend team zijn wij op zoek naar een daadkrachtige oncologieverpleegkundige hbo (i.o.) met een gezonde dosis lef.

De functie

Als hbo verpleegkundige Oncologie neem je beslissingen met betrekking tot de dagelijkse coördinatie van zorg en het geven van de bijbehorende aanwijzingen aan de medewerkers op de afdeling. Je richt je op het versterken van zelfmanagement van onze patiënt en je stelt hierbij de zes gezondheidsdimensies van Machteld Huber - lichaamsfuncties, dagelijks functioneren, mentaal welbevinden, zingeving, sociaal/maatschappelijk participeren en de kwaliteit van leven - centraal. Ook heb je speciale aandacht voor kennisvermeerdering, afstemming, samenwerking en leiderschap. Naast je rol van verpleegkundig expert spelen klinisch redeneren, kritische zelfreflectie, communicatieve vaardigheden, interdisciplinair samenwerken, kennis en wetenschap, maatschappelijk handelen, organisatie en professionaliteit een grote rol. Je biedt  een actieve bijdrage aan de verbetering van inhoudelijke zorg, omdat je deskundigheid en competenties direct weet te vertalen naar de kwaliteit van zorg aan het bed. Je levert een bijdrage aan praktijk gebonden onderzoek, met als uitkomst versterking van Evidence Based Nursing/Practice. Tot slot begeleid je als gediplomeerd verpleegkundige studenten en stagiaires.

Het profiel

Je hebt hart voor de oncologische patiënt en wilt bijdragen aan hun welzijn. Je bent een vooruitstrevende verpleegkundige die handelt op basis van het gezondheidswelzijn en daarmee de patiënt holistisch benadert. Het uitgangspunt voor jou is altijd: “Wat wil de patiënt?”. Je bent een natuurlijke kartrekker, neemt graag deel aan projecten en durft buiten de kaders te denken.  Ook ben je kritisch en denk je graag mee over ontwikkelingen binnen de RVE en JBZ breed. Je durft feedback te geven en te ontvangen en vind het leuk om studenten en collega’s te stimuleren en te coachen. Daarnaast ben je in staat om activiteiten van de diverse multidisciplinaire professionals op elkaar af te stemmen en te netwerken. Je vervult daarbij een voorbeeldfunctie en geeft waar nodig richtlijnen en aanwijzingen aan het team. Je bent in het bezit van het diploma hbo Verpleegkundige aangevuld met een CZO erkende vervolgopleiding Oncologie verpleegkundige of je bent bereidt deze te volgen. Tot slot handel je bewust ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie.

Wij bieden

Een uitdagende functie waarin je te maken krijgt met indrukwekkende, persoonlijke en heftige situaties. Daarom zorgen wij niet alleen goed voor de patiënt, maar ook voor jou. Je komt terecht in een team dat denkt in mogelijkheden! Inschaling vindt plaats in functiegroep 50 maximaal € 3490,- bruto per maand bij een 36-urig dienstverband. Na specialisatie heb je recht op twee uitloopperiodieken. En tot slot zorgen we voor een snel sollicitatieproces! 

Interesse gewekt?

Wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthea Kooijman, unithoofd Oncologie/ Hematologie, tel. 073-553 8245. Je cv en motivatiebrief versturen via het online sollicitatieformulier. Omdat wij altijd op zoek zijn naar hbo verpleegkundigen (i.o.) voor de afdeling Oncologie staat deze vacature doorlopend open. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand of heb je iemand in je netwerk die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

 

 

Solliciteer nu

Laatste revisie: 16 augustus 2019 - 14:49