Hbo verpleegkundige Interne Geneeskunde en Nefrologie

  • Vacaturenummer: #150
  • Aantal uren: 24 - 32 uur 
  • Duur: voor de duur van een jaar 

Ben jij een hbo verpleegkundige die graag multidisciplinaire zorg biedt? En pas jij in een hardwerkend, open en betrokken team? Lees dan verder.

Bedrijfsprofiel

De afdeling Nefrologie/ Algemeen Interne Geneeskunde/ Reumatologie is een verpleegunit met 32 bedden. De patiënten hebben gevarieerde ziektebeelden en een dynamische zorgintensiteit. De doelstelling van de afdeling is het bieden van hoogwaardige gespecialiseerde medische behandelingen en multidisciplinaire zorg aan deze patiënten. Klantvriendelijkheid richting patiënten en kwaliteit van zorg staan daarbij permanent onder de aandacht. Op de afdeling komen verschillende specialismen samen en is er ruimte voor diverse en brede ontwikkelingsmogelijkheden. Het team kenmerkt zich door een open cultuur, betrokkenheid en een goede samenwerking op alle niveaus.

De functie

Als hbo verpleegkundige Nefrologie / Algemene Interne Geneeskunde / Reumatologie plan, organiseer en coördineer je de werkzaamheden rondom de patiënt en geef je hierbij richtlijnen en aanwijzingen aan het team. Zorg je dat richtlijnen en werkzaamheden correct en adequaat worden uitgevoerd en lost eventuele knelpunten op. Je biedt een actieve bijdrage aan de verbetering van inhoudelijke zorg, omdat je deskundigheid en competenties direct weet te vertalen naar de kwaliteit van zorg aan het bed. Je werkt mee aan een cultuur van elkaar aanspreken en feedback geven in een lerende omgeving. Verder plan je en zie je toe op het uitvoeren van verbeterprojecten, het uitvoeren van periodieke kwaliteitsmetingen en het meewerken en uitvoeren van onder ander audits en veiligheidsrondes. Je verbetert de kwaliteit van zorg door het volgen en implementeren van innovatieve ontwikkelingen en je ondersteunt en begeleid andere verpleegkundigen bij het vormgeven van de professionele identiteit (bedside teaching).

Het profiel

Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en je durft op te komen voor jouw professionele visie en expertise. Daarnaast ben je in staat bewust te handelen ten aanzien van patiëntveiligheid en bijbehorende aspecten, die relevant zijn voor deze functie. Ook beschik je over een flexibele instelling en je hebt het vermogen om te kunnen werken in wisselende diensten en wisselende omstandigheden. Je hebt uiteraard een hbo-v diploma en hebt een pre als je ervaring hebt op beschouwende afdelingen.

Wij bieden

Een specialistische verpleegkundige rol in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Je komt te werken in een team met een positieve instelling, we denken in uitdagingen. Verder zijn er volop ontwikkel- en doorstroommogelijkheden, zoals bijvoorbeeld vakinhoudelijke bijscholing. Hierbij staan jouw ambitie en loopbaan centraal!

In salaris maken we onderscheid tussen mbo en hbo niveau. Deze hbo functie is ingeschaald in functiegroep 50, maximaal €3.490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Woon-werkverkeer wordt ruim vergoed, indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets.   Een snel sollicitatieproces! Binnen 1 week weet jij al of je bij ons aan de slag kunt in deze functie.

Interesse gewekt

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de twee unithoofden: Anne-Marie Verhoeven of Brenda Voogt, tel (073) 553 2437.  Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 20 september versturen via het online sollicitatieformulier. Sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk na de sluitingstermijn gevoerd.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Solliciteer nu  

Laatste revisie: 6 september 2019 - 14:49