Hbo verpleegkundige Geriatrie

  • Vacaturenummer: #125
  • Aantal uren: 32-36 uur
  • Duur: bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband

De geriatrische patiënt kom je op alle klinieken tegen! Wil jij je expertise hierin verbreden?

De multidisciplinaire diagnostiek en behandelingen op afdeling Geriatrie  focussen zich op het optimaliseren van het lichamelijk, psychisch en sociaal functioneren van de geriatrische patiënten. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een professioneel en ervaren team. Het team is gedreven en zorgt ervoor dat de expertise altijd up-to-date is.   Geriatrie is een uitdagend specialisme met een gevarieerde patiëntenpopulatie en diverse, klinische ziektebeelden. Wij bouwen in ons team aan een grotere groep hbo verpleegkundigen. Daarom zijn wij op zoek naar  een ambitieuze, daadkrachtige en gedreven hbo verpleegkundige die zich bij ons team wil voegen.  In een omgeving waarin onder andere ontwikkelingen op de agenda staan als het verpleegkundige leiderschap en de steeds complexere patiëntenpopulatie met de specifieke gevolgen voor de zorgprocessen en het personeel op de afdeling in nauwe samenwerking met andere verpleegafdelingen van het JBZ.

 

De functie

Als hbo verpleegkundige plan, organiseer en coördineer je de werkzaamheden rondom de patiënt en geef je hierbij zo nodig richtlijnen en aanwijzingen aan het team. Je werkt mee aan een cultuur van elkaar aanspreken en feedback geven in een lerende omgeving waarin geen enkele vraag overbodig is. Daarnaast help je je college verpleegkundigen en eventueel studenten bij het vormgeven van hun professionele identiteit. Je bent bevoegd tot het nemen van beslissingen met betrekking tot de dagelijkse coördinatie van zorg en het geven van de bijhorende aanwijzingen aan de medewerkers binnen de afdeling.   Je zorgt ervoor dat werkvoorschriften en werkzaamheden correct en adequaat worden uitgevoerd en lost eventuele (structurele) knelpunten op. Je biedt een actieve bijdrage aan verbetering van inhoudelijke zorg doordat je deskundigheid en competenties direct weet te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige zorg aan bed.  Ook plan je en zie je toe op het uitvoeren van verbeterprojecten, het uitvoeren van periodieke kwaliteitsmetingen (bijvoorbeeld prestatie indicatoren) en het meewerken en uitvoeren van onder andere audits en veiligheidsrondes. Binnen je toegewezen aandachtsgebied verbeter je de kwaliteit van zorg door het volgen en implementeren van innovatieve ontwikkelingen.

 

Het profiel

Je bent een verpleegkundige, met een afgeronde hbo-v diploma.  Je hebt aantoonbare interesses in en affiniteit met het verpleegkarakter van de afdeling Geriatrie. Je hebt een positieve houding ten aanzien van ontwikkelingen binnen het RVE en in de organisatie en bent bereid noodzakelijke bijscholing te volgen. Daarnaast ben je communicatief sterk, zelfstandig, kun je overstijgend denken en zie je snel verbanden. Je staat stevig in je schoenen en durft op te komen voor jouw professionele visie en expertise. Verder ben je een teamplayer op alle niveaus en natuurlijk ben je flexibel. Tot slot dien je in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid die relevant zijn voor deze functie.

Wij bieden

een  verpleegkundige rol in het beste* topklinisch ziekenhuis van Nederland. Verder kom je te werken in een team met een ambitieuze en gedreven instelling binnen een relatief jong specialisme wat volop in ontwikkeling is. Inschaling vindt plaats in functiegroep  50 (maximaal  € 3.490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).  de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets.

 

Interesse gewekt?

Wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Mieke van Bergen, unithoofd Verpleegafdeling Geriatrie, tel. 073-553 85 58. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Vanwege de vakantieperiode krijg je uiterlijk vrijdag 16 augustus een reactie op je sollicitatie.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand of heb je iemand in je netwerk die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.  

 

Solliciteer nu

Laatste revisie: 10 juli 2019 - 09:26