Maandag 1 oktober 2018

Hart&Vaatcafé Atriumfibrilleren

Hoe beter je als patiënt om kunt gaan met je hartaandoening, hoe fijner. Maar hoe doe je dat? Op dinsdag 20 november 2018 organiseert het regioteam Oost-Brabant van Harteraad samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) het tweede Hart&Vaatcafé.

Het thema is Atriumfibrilleren. Dit is een aandoening waarbij het hart onregelmatig en meestal ook sneller dan normaal klopt.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor mensen met hart- & vaataandoeningen. Ook partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. U kunt er ervaringen uitwisselen, tips opdoen, vragen stellen, de informatiestand bezoeken en uw zorgen bespreken. Zorgverleners kunnen via het Hart&Vaatcafé extra informatie geven en kennis delen. Het eerste Hart&Vaatcafé in het JBZ werd gehouden in februari en was een groot succes.

Thema en programma

Bij het Hart&Vaatcafé staat één thema centraal. Op 20 november is dat Atriumfibrilleren. Cardioloog Sebastiaan Velthuis geeft hier een presentatie over en een ervaringsdeskundige deelt zijn verhaal. Na de pauze kunt u vragen stellen aan het panel. De bijeenkomsten zijn interactief en gratis.

Hart&Vaatcafé in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Ontvangst is vanaf 18:00 uur bij de infobalie van het JBZ. Het programma begint om 18:30 en duurt tot ongeveer 20:30 uur. Meldt u zich snel aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Wij hopen u op dinsdag 20 november in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te mogen begroeten. U bent van harte welkom!

Betrokken Afdelingen

Laatste revisie: 17 januari 2019 - 11:28