De informatiebalie op de Boulevard locatie 's-Hertogenbosch
Afdeling

Hartkatheterisatie en interventiecardiologie afdeling (HCK)

De afdeling Hartkatheterisatie en Interventiecardiologie is een afdeling waar onderzoeken plaatsvinden zoals een hartkatheterisatie.

Op deze afdeling worden ook dotterbehandelingen en pacemakerimplantaties uitgevoerd.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

onderzoek
Bekijk onderzoeken
behandelingen
Bekijk behandelingen

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Bij iedere afspraak in het ziekenhuis moet u meenemen: een geldig legitimatiebewijs, uw JBZ-patiëntenpas en uw Actueel Medicatie Overzicht. Verder zijn belangrijk…

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Laatste revisie: 15 januari 2019 - 11:11