Headerafbeelding
Bloedprikken bij volwassenen bij de Bloedafname
Locatie

Gezondheidscentrum West

Bij Gezondheidscentrum West in ‘s-Hertogenbosch kunt u terecht bij de prikpost van Diagnostiek voor U voor bloedafname en materiaalafgifte.

Bezoekadres

Kooikersweg 203
5223 KE 's-Hertogenbosch
Nederland

Belangrijke informatie

U kunt hier terecht met zowel een aanvraagformulier van DvU als met een aanvraagformulier van het JBZ.

Nieuwe openingstijden

Vanaf 4 november 2019 heeft deze prikpost nieuwe openingstijden. Deze prikpost is dan geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 12.00 uur

Je kunt terecht voor

Bloedafname, Materiaalafgifte

Praktische tips

Bloedprikken op een andere locatie?

Wilt u ergens anders bloed laten prikken? Het JBZ heeft meer dan 50 locaties en prikposten waar u terecht kunt voor bloedprikken en materiaalafgifte. Kijk op www.jbz.nl/prikposten voor een volledig overzicht.

Bloedprikken bij kinderen?

Moet uw kind bloed laten prikken? U kunt dan het beste met uw kind naar de hoofdlocatie van het JBZ in 's-Hertogenbosch komen. Hier hebben we een speciale prikkamer die kindvriendelijk is ingericht. Wij vragen u met uw kind voor bloedprikken niet naar onze prikposten te komen.

Sluitingsdagen

Op feestdagen wordt in het JBZ volgens weekenddienst gewerkt. Hier vindt u een overzicht van onze sluitingsdagen.

Wat neemt u mee?

Komt u voor bloedprikken? Neem dan mee  een geldig legitimatiebewijs, het aanvraagformulier en soms ook uw JBZ-patiëntenpas.  

Komt u voor röntgenfoto's of een echografie? Neem dan mee een geldig legitimatiebewijs, uw JBZ-patiëntenpas, uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO), en de verwijsbrief van de huisarts (als u die op papier heeft gekregen).  

 

Wanneer krijgt u de uitslag?

Uw (huis)arts of verloskundige bespreekt de uitslag van het bloedonderzoek met u. Zij spreken met u af wanneer u hierover contact zult hebben. U kunt de uitslag ook bekijken in MijnJBZ.

Wat kost bloedonderzoek?

De kosten van bloedonderzoek tellen mee voor uw eigen risico. Informeer bij uw zorgverzekeraar hoeveel u betaalt voor een bepaald onderzoek. Goed om te weten: wij controleren of onderzoeken niet dubbel worden gedaan. Op die manier zorgen we ervoor dat u geen onnodige kosten maakt.

Code PRK-023
Laatste revisie: 8 oktober 2019 - 11:51