Gecontracteerde zorgverzekeraars 2020

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht om zich te verzekeren tegen ziektekosten. Zorgverzekeringen vergoeden een groot deel van de kosten van ziekenhuiszorg. U betaalt echter altijd een verplicht eigen risico. In 2020 is dat 385 euro (net zoals in 2019).

Bekijk uw zorgpolis

Het is afhankelijk van de verzekeringspolis die u heeft afgesloten, of u recht heeft op een vergoeding. U betaalt echter altijd een verplicht eigen risico. Wanneer u een verzekering afsluit bij een Zorgverzekeraar die geen contract heeft met het Jeroen Bosch Ziekenhuis dan kan dit invloed hebben op uw vergoeding. Kijk daarom vóór uw afspraak in het ziekenhuis in uw polisvoorwaarden of de kosten van uw behandeling worden vergoed.

Contracten 2020

In het onderstaande document vindt u een overzicht  met alle zorgverzekeraars waar het Jeroen Bosch Ziekenhuis voor 2020 een contract mee heeft afgesloten.  Als u er niet helemaal uitkomt of twijfelt, neem dan altijd contact op met uw zorgverzekeraar.

LET OP: DE ZEKUR zorgverzekering is NIET gecontracteerd bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Als u deze verzekering afsluit of heeft afgesloten kunt u wel in het Jeroen Bosch Ziekenhuis terecht voor behandeling, maar dan moet u een bepaald % van de kosten zelf betalen. De zorgverzekeraar heeft voor deze polis met een beperkt aantal ziekenhuizen contracten afgesloten. Gaat u naar een van de ziekenhuizen die wel voor deze polis gecontracteerd zijn, dan krijgt u de zorg uit het basispakket wel vergoed. 

Contracten zorgverzekeraars 2020

 

Code NHZ-043
Laatste revisie: 18 november 2020 - 16:58