Gecontracteerde zorgverzekeraars 2019

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht om zich te verzekeren tegen ziektekosten. Zorgverzekeringen vergoeden een groot deel van de kosten van ziekenhuiszorg. U betaalt echter altijd een verplicht eigen risico. In 2019 is dat 385 euro (net zoals in 2018).

Heeft u zorg nodig die niet onder de basisverzekering valt, dan kan het zijn dat u (een deel van) de rekening zelf moet betalen, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie over zorgverzekeringen op deze website van de overheid: www.ikregelmijnzorggoed.nl

Met alle andere onderstaande zorgverzekeraars, met uitzondering van zorgverzekeraars “ZEKUR”,  heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis een contract afgesloten voor minimaal de zorg uit het basispakket. Het is afhankelijk van de verzekeringspolis (bijv. budgetpolis) die u heeft afgesloten, of u recht heeft op een vergoeding. Kijk daarom vóór uw afspraak in het ziekenhuis in uw polisvoorwaarden of de kosten van uw behandeling worden vergoed. Als u er niet helemaal uitkomt of twijfelt, neem dan altijd contact op met uw zorgverzekeraar.

Een overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars 2019

LET OP: DE ZEKUR zorgverzekering is NIET gecontracteerd bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Als u deze verzekering afsluit of heeft afgesloten kunt u wel in het Jeroen Bosch Ziekenhuis terecht voor behandeling, maar dan moet u een bepaald % van de kosten zelf betalen. De zorgverzekeraar heeft voor deze polis met een beperkt aantal ziekenhuizen contracten afgesloten. Gaat u naar een van de ziekenhuizen die wel voor deze polis gecontracteerd zijn, dan krijgt u de zorg uit het basispakket wel vergoed. 

Disclaimer

Wij hebben deze informatie met de uiterste zorg voor u samengesteld. Toch kan er informatie in dit overzicht staan die niet (meer) klopt of niet (meer) volledig is. U kunt aan deze gegevens geen rechten ontlenen. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de meest actuele informatie over de vergoeding van de zorg.

Kosten en zorgverzekering

Gecontracteerde zorgverzekeraars 2018

Kosten en zorgverzekering

Gecontracteerde zorgverzekeraars 2017

Code NHZ-028
Laatste revisie: 6 februari 2020 - 11:45