Vrijdag 6 april 2018

Even voorstellen... Vriendendiensten - MijnJBZ in Boxtel!

Jeannette Kuiten is jarenlang medisch secretaresse geweest in het JBZ en inmiddels aan het genieten van haar welverdiende pensioen. Ze miste echter de omgang met patiënten en is via een oud-collega getipt om patiënten en bezoekers te gaan helpen bij de Vriendendiensten. Nu legt ze patiënten uit hoe toegang verkregen kan worden tot de eigen medische gegevens.

Jeannette Kuiten van de Vriendendiensten MijnJBZ

Ze heeft een band met het JBZ. Het leek haar daarom leuk om weer met patiënten in contact te zijn en hen te helpen door de patiënten te voorzien van informatie. Jeannette heeft jaren in Boxtel gewerkt en daarom had Boxtel ook haar voorkeur. ‘Ik vind het leuk om weer een aanspreekpunt te zijn voor patiënten, ik ben graag onder de mensen!’ Ze noemt zichzelf ook een echt ‘mensenmens’.

Jeannette heeft al een aantal keer in Boxtel mensen geholpen bij het gebruik van MijnJBZ, maar sinds begin april staat ze iedere dinsdag tussen 9.00 en 12.00 uur op de buitenpoli in Boxtel. ‘Het is leuk om mensen te laten zien hoe makkelijk het gebruik van MijnJBZ is!’, aldus Jeannette. Ze staat iedere dinsdag op de genoemde tijden voor u klaar.

Laatste revisie: 2 oktober 2019 - 13:56