Een succesvol beLeef festival!

Van 16 tot en met 19 mei 2019 organiseerde het Jeroen Bosch Ziekenhuis het beLeef festival in het Theater aan de Parade in Den Bosch, waarbij alles vier dagen lang draaide om samen beleven in het kader van gezondheidswelzijn. Het festival werd op donderdag afgetrapt met een inspirerend symposium over samenwerken.

Het symposium was drukbezocht door een enthousiast en gevarieerd publiek van zorgprofessionals, partners uit het (zorg)netwerk en betrokken patiënten. Er werd volop geflirt, kennis opgedaan, gedeeld, en geleerd van elkaar. De inspirerende sprekers, waaronder Machteld Huber en Lucien Engelen, prikkelden met hun bijzondere presentaties de zinnen van velen. Ook de talkshow het ‘JBZ Draait doorrr…’ met het onderwerp ‘leven tot het einde’ werd door mensen gewaardeerd en nodigde uit tot bijzondere gesprekken. De afsluiting van het symposium door wethouder Ufuk, Marcel Visser en Mike Korst werd met een gezamenlijke selfie kracht bijgezet. De boodschap van het symposium was duidelijk;  ‘Samen op weg naar Positieve Gezondheid voor ons allemaal!’

Beleef Festival

Ook de overige onderdelen van het festival waren geslaagd. Vrijdag was er een spetterend feest voor medewerkers en zaterdag was er de drukbezochte open dag in het theater met allerlei belevenissen van afdelingen uit het JBZ in het kader van ziekte en gezondheid. De spetterende theatervoorstelling ‘Dokter wat doet u nu!?’, door de jubilerende JBZ musicalvereniging Theabelle, omlijste alle dagen van het festival en kon rekenen op een enthousiast publiek.

Wil je meer weten over gezondheidswelzijn, kijk dan op www.jeroenboschziekenhuis.nl/zorg-voor-jou 

Wil je mooie en bijzondere verhalen uit het Jeroen Bosch Ziekenhuis lezen? Meld je dan aan voor ons digitale magazine: www.jbz.nl/aanmelden-digitaal-magazine.

Code ZRG-069
Laatste revisie: 6 augustus 2020 - 10:56