Een heerlijke plek om te zitten!

Op afdeling A2 Zuid verblijven cardiologische patiënten. Vele patiënten zijn aan de afdeling gebonden omdat zij zijn opgenomen aan de telemetrie en hierdoor de afdeling niet mogen verlaten. Dat kan saai zijn … soms héél erg saai. Dat is vanaf december 2018 verleden tijd!

Met behulp van de Stichting Vrienden is er aan het eind van de verpleegafdeling een fijne ruime leefruimte ingericht. Er staat een lange tafel met heerlijk zittende stoelen om aan te puzzelen of een spelletje te doen en er zijn gezellige zitjes met prachtig uitzicht op het Gement. Hier kan men zich lekker even ontspannen met een leesboek of tijdschrift.
Mooie plantenbakken completeren het geheel.

Mevrouw Sanders vindt het een heerlijke plek! “Even de kamer uit en genieten van het uitzicht!”  Ook verpleegkundigen Kim de Gouw en Jeroen van Ravenswaay zijn blij met de fijne ruimte. “Het is fijn als je patiënten de mogelijkheid kunt bieden zich te ontspannen op de afdeling”, aldus Kim en Jeroen vult aan: “er ontstaan aan de leestafel soms héle mooie gesprekken met patiënten onderling.”

Mevrouw Sanders en verpleegkundigen Kim de Gouw en Jeroen van Ravenswaay zitten in de nieuwe ruimte

Code VRIEND-074
Laatste revisie: 9 oktober 2019 - 10:29