Een afspraak op de polikliniek in Coronatijd

Heeft u de komende tijd een afspraak in het Jeroen Bosch Ziekenhuis? Lees dan hieronder de informatie over de Corona-maatregelen.

Voor uw afspraak

Vragenlijst invullen

Soms vragen wij u om voorafgaand aan uw bezoek een digitale vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst kunt u thuis invullen via MijnJBZ. Op deze manier kunt u vanuit huis rustig alle vragen over uw gezondheid beantwoorden. Lukt dit niet? Dan kunt u de vragenlijst samen met uw zorgverlener invullen tijdens uw afspraak. MijnJBZ Servicepunt is tijdelijk gesloten.

Online screening op Coronaklachten

Op alle locaties van het JBZ screenen we iedereen bij de ingang op Coronaklachten zoals hoesten, niezen, keelpijn of koorts. U kunt op de dag dat u naar het ziekenhuis komt, thuis alvast een vragenlijst invullen via: www.jbz.nl/screening. Meer informatie: "Screening op Coronaklachten"

Patiëntenpas

Als u geen patiëntenpas van het JBZ heeft, of als deze verlopen is, kunt u hiervoor nog steeds terecht bij de afdeling Patiëntenregistratie op de Boulevard. Neem daarvoor een geldig identiteitsbewijs en het pasje van uw zorgverzekering mee.

Het is belangrijk dat tijdens de inschrijving bij kinderen ten minste één ouder of verzorger aanwezig is. Dit is verplicht als uw kind jonger is dan 16 jaar. U als ouder of verzorger moet zich tijdens de inschrijving ook kunnen legitimeren. Vergeet niet om het pasje van uw zorgverzekering mee te nemen.

Op de polikliniek

De wachtkamer van de polikliniek ziet er mogelijk anders uit dan u gewend bent. We hebben maatregelen getroffen om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Op de polikliniek ziet u posters met onze hygiënemaatregelen. We vragen u dringend om u aan deze maatregelen te houden. Samen houden we de zorg veilig. 

Na uw afspraak

Als uw afspraak voorbij is, vragen wij u om direct het  ziekenhuis te verlaten. U doet dit via de schuifdeur bij de hoofdingang. 

Vragen

Heeft u nog vragen over uw afspraak op de polikliniek? Dan kunt u bellen met het specialisme waar u de afspraak heeft.

Lees ook de standaard informatie over uw bezoek

Laatste revisie: 16 maart 2021 - 15:42