Doktersassistent Flexpool

  • Vacaturenummer: 2019-38
  • Aantal uren: 
  • Duur: 

Bedrijfsprofiel

Bureau Mobiliteit biedt ondersteuning aan afdelingen bij het invullen van tijdelijke bezettingsaanvragen en -opdrachten. Deze tijdelijke opdrachten ontstaan door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of extreme drukte. Als doktersassistent van Bureau Mobiliteit word je ingezet op verschillende afdelingen binnen ons ziekenhuis. Het aantal uren kan wisselen per periode, waarbij wij zo veel mogelijk proberen rekening te houden met je persoonlijke wensen. Ben je een gediplomeerde doktersassistent en heb je interesse in het werken in een ziekenhuis? Ben je patiëntgericht, nauwkeurig en stressbestendig? Dan nodigen we je uit om te solliciteren.

De functie

Als doktersassistent verricht je ondersteunende werkzaamheden tijdens een spreekuur. Je informeert en begeleidt de patiënten proactief bij het polibezoek. Je draagt zorg voor de voorbereiding van een behandeling/onderzoek en je biedt ondersteuning bij de uitvoering van verpleegtechnische handelingen. Als doktersassistent bij bureau Mobiliteit ben je op verschillende poliklinieken inzetbaar.

Het profiel

Je bent een gediplomeerd doktersassistente (mbo-4). Je bent klantvriendelijk, representatief en kunt goed werken in teamverband. Je bent klant- en resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Bovendien ben je stressbestendig en kun je systematisch en ordelijk werken. Je hebt een flexibele werkhouding en kunt goed werken onder tijdsdruk. Je bent doortastend, betrokken en neemt initiatief, je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je hebt kijk op de zorg van de toekomst en betrekt hierin je collega’s. Als teamplayer ben je in staat om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze afdeling.

Wij bieden

Inschaling vindt plaats in functiegroep 35 (maximaal €2.612,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw M. Michielsen en/of MJ. Festen, beide Adviseur Mobiliteit, bereikbaar via 073-553 39 39 optie 1. Je cv en motivatiebrief kun versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 760 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Solliciteer nu

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld 

Laatste revisie: 16 januari 2019 - 14:25