Dokter wat doet u nu!?

Musical Theabelle

  • Donderdag 16 mei 20:00 uur
  • Zaterdag 18 mei 20:00 uur
  • Zondag 19 mei 14:30 uur

Duur: 2,5 uur

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis wil de mensen in de Bossche regio zorg op maat bieden, dichtbij huis en op het moment dat het hen uitkomt. Daarbij moeten mensen meer regie krijgen over hun eigen gezondheid. Dit is het vertrekpunt van de nieuwe voorstelling van Theabelle. Maar wat is dat dan; zorg op maat en wat is dan dichtbij huis? Komt de dokter dan bij mij op de koffie? Mag ik dan ook zelf bepalen wie ik op de koffie wil? Da’s pas eigen regie. Toch?

En we moeten allemaal letten op onze gezondheid. Werken aan ons ‘gezondheidswelzijn’ heet dat met een chique woord. Iedereen moet zichzelf een hoog cijfer geven voor zijn gezondheidswelzijn. Wat dat dan weer is? Geen Bossche Bollen meer, maar worteltaart? Dan wel zonder koolhydraten hè? Stoppen met roken sowieso. Dat mag echt niet meer. Oh ja, we moeten ook vooral veel bewegen en heul veul trappen lopen. In een bed liggen is echt zó 2017. Actief zitten of staan, da’s veel gezonder. En mensen meer aandacht geven, dat is het idee. Zoals het vruuger eigenlijk was…

Op een ludieke manier laat Theabelle u ervaren waar het met de zorg naar toe gaat. De musical is een feest van herkenning voor iedereen die iets van doen heeft met het Bossche ziekenhuis. En wie heeft dat nu niet in deze regio? 

Theabelle staat al ruim 25 jaar garant voor een bijzonder staaltje amateurkunst door (bijna) allemaal medewerkers uit het JBZ! Daar zijn wij als grootste werkgever van Den Bosch trots op. U gaat genieten van een heerlijk avondje uit dicht bij huis, met hilarische sketches, dans, een prachtig orkest en herkenbare (meezing)muziek. 

 

Kom ook en bestel nu kaarten!

Zie ook:

Laatste revisie: 24 april 2019 - 12:00