Digitale patiëntenfolders in MijnJBZ

In MijnJBZ kunt u de folders bekijken die de specialist voor u heeft klaargezet.

Specialisten van de afdelingen Gynaecologie en Chirurgie hebben de mogelijkheid om een folder voor de patiënt klaar te zetten. Het aantal afdelingen zal in de toekomst worden uitgebreid.

Staat er een folder voor u klaar in MijnJBZ? Log in op MijnJBZ en klik in het hoofdmenu op ‘Patiëntinformatie’. Vervolgens kiest u voor ‘Informatiefolders’.

Soms wordt de inhoud van een folder gewijzigd. Op MijnJBZ vindt u altijd de meest recente versie van een folder.

Heeft u vragen over de informatie in de folder? Neemt u dan contact op met de afdeling waar u onder behandeling bent.

Let op! Logt u in met een Iphone, Ipad of iMac? Zorgt u dan dat de optie ‘blokkeren van pop-ups’ uitstaat bij de instellingen van uw Safari-browser. Anders kunt u de folder (of video) niet openen in MijnJBZ.

Herinnering folder per e-mail

Het JBZ stuurt u graag een herinnering per e-mail als uw behandelaar een folder voor u heeft klaargezet in MijnJBZ. In verband met uw privacy vindt u verder geen specifieke details in het e-mailbericht. 

Wilt u voortaan een e-mailbericht ontvangen als uw behandelaar een folder voor u heeft klaargezet in uw MijnJBZ? Registreer dan eerst uw e-mailadres in uw MijnJBZ. Het is ook mogelijk om uw e-mailadres te registreren bij de afdeling Patiëntenregistratie. U vindt de afdeling Patiëntenregistratie aan de Boulevard, voorbij de Infobalie (gebouw B, verdieping 0). Wij willen u vragen een geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas mee te nemen.

Let op! U krijgt alleen een herinnering per e-mail als u bij de afdeling Patiëntenregistratie of bij de polikliniek heeft aangegeven dat we uw e-mailadres hiervoor mogen gebruiken.

 

 

Laatste revisie: 14 juni 2019 - 10:47