Communicanten parochie Maaspoort zamelen geld in voor ATLENT

Tijdens de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie 2016 hebben communicanten van de Parochie Maaspoort geld ingezameld voor Kinderexpertisecentrum ATLENT.

Een belangrijk onderdeel van de communievoorbereidingen was het inzamelen van geld voor een goed doel. Via de Stichting Vrienden is een project naar voren gekomen waar de kinderen geld voor hebben ingezameld, namelijk een aangepaste schuiftafeltennistafel voor Kinderexpertisecentrum ATLENT. In de periode van voorbereiding op de Communie is Willem de Jong (directeur ATLENT) tijdens één van de voorbereidingsdagen langsgegaan om te vertellen over het Kinderexpertisecentrum en waarvoor de communicanten geld zouden gaan inzamelen.

In aanwezigheid van de communicanten en hun ouders, bestuursleden van de Stichting Vrienden en Willem de Jong in de Eucharistieviering is het bedrag onthuld wat de kinderen hebben ingezameld: € 616,35. Willem de Jong nam de cheque in ontvangst. Hij gaf de communicanten aan dat ze bij het Kinderexpertisecentrum veel nieuwe vriendjes hebben gemaakt en dat ze van harte welkom zijn wanneer de schuiftafeltennistafel in gebruik genomen zal worden. Met behulp van extra bijdragen van de Stichting Vrienden, Old Grandad en Rotary Vught kunnen schuiftafeltennistafels en een 'elastiek-tafeltennistafel' aangeschaft worden.

Communicanten en het bestuur van de Stichting Vrienden

Code VRIEND-030
Laatste revisie: 2 oktober 2019 - 10:16