Bijbaan als student in de zorgsector

  • Vacaturenummer: 57
  • Aantal uren: 0-uren contract
  • Duur: voor bepaalde tijd

Een student aan het woord

“In september 2018 ben ik weer aan een nieuwe studie begonnen. Het werd dus ook weer tijd voor een bijbaantje, die ik vond in het JBZ bij de afdeling Flexpool. Ik word ingezet voor klussen in het hele ziekenhuis en ik kan het prima combineren met mijn studie. Zo werk ik nu bij juridische zaken. Daar hadden ze een secuur persoon nodig, die het achterstallig administratief werk kon wegwerken. En dat gaat goed. Het geeft mij ervaring, plezier en vrijheid en de afdeling is er mee geholpen! ” Aldus Beau

 

Volg jij een hbo/wo opleiding in de richting van de zorg zoals, verpleegkunde of geneeskunde, fysiotherapie, ergotherapie of een andere (para)medische opleiding, biomedische of technisch-medische opleiding. Ben je computervaardig en ben je 18 jaar of ouder, dan hebben wij voor jou de perfecte studentenbaan!

Wil jij nu alvast kennismaken met werken in de zorg? Waardevolle werkervaring opdoen? Bouwen aan je cv? En naast je studie lekker bijverdienen, kom dan werken bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ)!  

Wat hebben wij jou te bieden

  • Een baan die je goed kunt combineren met je studie, waarin je zelf de regie hebt over je beschikbare werktijden.
  • Je werkt binnen het JBZ, één van de grootste opleidingsziekenhuizen in Nederland aangesloten bij de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ).
  • Een bijbaan in het mooie en gezellig ’s-Hertogenbosch. Het ziekenhuis is eenvoudig te bereiken met het OV.
  • Je wordt bij ons ingeschaald volgens het beloningsbeleid in FWG 25, trede 1 (€1.670,- bruto bij een 36-urige werkweek). Dit komt ongeveer overeen met een bedrag v.a. €11,00 per uur.  

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marie-José Festen en Mérit Michielsen van de Flexpool op telefoonnummer 073-553 3939 (optie 1) of via mail flexpool@jbz.nl. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.  

Wie zijn wij?

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

 

Solliciteer nu

Laatste revisie: 13 juni 2019 - 21:48