Bezoekersgarage Jeroen Bosch Ziekenhuis sluit vanaf 6 juli

28 juni 2018

Vanaf vrijdag 6 juli wordt de hele bezoekersgarage van het Jeroen Bosch Ziekenhuis opnieuw gesloten voor onderhoudswerkzaamheden. Deze zullen maximaal drie weken duren. Tijdens deze werkzaamheden kunnen patiënten en bezoekers parkeren op het parkeerterrein waaraan een stuk van het oude Transferium is toegevoegd. De parkeergarage was eerder deze week gesloten voor onderhoud maar door de verkeersdrukte die ontstond, heeft het JBZ zijn plannen bijgesteld.

De oorzaak van de verkeersdrukte na sluiting van de parkeergarage was het niet doorstromen van het verkeer. Om nu  voor een goede doorstroming te zorgen, wordt een aantal maatregelen genomen.

  • Er worden verkeersregelaars ingezet  op het kruispunt, de kiss-en-ride-zone, en het parkeerterrein.
  • Er wordt beter en eerder aangegeven dat de parkeergarage gesloten is. Zodat auto’s meteen doorrijden naar het parkeerterrein.
  • Er zijn twee rijbanen open om het parkeerterrein op te rijden.
  • Er worden extra bewegwijzeringsborden geplaatst op het parkeerterrein.
  • De uitgang van het parkeerterrein wordt verplaatst. Deze komt aan de andere kant van het terrein (de in-/uitgang van het oude Transferium).

De verwachting is dat door deze maatregelen  geen drukte ontstaat bij het inrijden. Het kan zijn dat mensen bij het uitrijden iets langer moet wachten dan normaal.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jij verdient zorg die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kan leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze expertise in en zoeken de samenwerking. Bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg. Gewoon, omdat jij ertoe doet.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 760 bedden en ruim 4000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het JBZ georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het JBZ verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl

Laatste revisie: 24 december 2018 - 14:40