Benefits

Het JBZ heeft naast het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden nog meer voordeel te bieden.

Hiervoor heb je geen inzet van bronnen nodig. Dit zijn extraatjes omdat je bij het JBZ werkzaam bent. Ook met een contract voor bepaalde tijd kun je gebruik maken van de benefits die het JBZ biedt.

Fietsplan

Het JBZ biedt je de mogelijkheid -indien je een dienstverband hebt met een vast aantal uren- om eenmaal per drie jaar, een fiets (geen kinderfiets, snorfiets of scooter) via het Meerkeuzesysteem aan te schaffen. Je bent vrij in de keuze van de leverancier. Je betaalt de fiets zelf en wordt daarmee eigenaar. Het bedrag van de factuur wordt, na indiening, door het JBZ bij de eerstvolgende salarisberekening vergoed.

Daarna vindt de uitruil op de door jouw aangegeven manier plaats. De bruto/netto vergoeding van de fiets wordt tot een maximum van € 2.000,- in behandeling genomen. Dit is inclusief fietsverzekering, fietsaccessoires en servicebeurten. De werkelijke aanschafprijs mag dus hoger zijn. Meer informatie krijg je tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek of kun je na je indiensttreding terugvinden op ons intranet.

Sport Medisch Centrum

Op vertoon van de personeelspas ontvang je 10% korting op Sport Medische Onderzoeken en consulten door één van de sportartsen. De sportartsen adviseren ten aanzien van materiaalkeuze, preventie van blessures, training en prestatie verbetering.

De korting geldt niet voor de fysiotherapie of orthopedie.

Voor meer informatie kun je bellen naar het SportMedischCentrum JBZ, 073-6491200 of kijken op de website.

Centraal Beheer

Je hebt als medewerkers van het JBZ de mogelijkheid om bij Centraal Beheer Achmea met korting gebruik te maken van hun diensten.

Via het JBZ kan je profiteren van de afspraken die met Centraal Beheer Achmea zijn gemaakt over een compleet pakket Personeelsvoorzieningen. Hierdoor krijg je verzekeringen en financiële diensten. Klik hier voor de kortingen.

Bij Personeelservice kun je een uitgebreidere informatie-pakket ophalen. Natuurlijk kun je ook altijd "Even Apeldoorn" bellen:

  • 055-5798000 (voor schadeverzekeringen)
  • 055-5798100 (voor levensverzekeringen en financiële diensten)

De adviseurs van Centraal Beheer Achmea zijn je graag van dienst op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur. Vermeld dan wel even dat je werkzaam bent bij het JBZ en dat je werkgeversnummer 43768 is, dan krijg je direct de korting waar je recht op hebt.

Informatie en offertes aanvragen bij Centraal Beheer Achmea kost je niets en verplicht je tot niets. Het is de beste manier om een vergelijking te maken met verzekeringen die je wellicht elders hebt gesloten.

Als je gebruik gaat maken van de diensten van Centraal Beheer, dan geldt de korting tijdens je dienstverband. Een eventuele uitdiensttreding dien je dus te melden bij Centraal Beheer. Als je echter vanuit het JBZ met OBU/Flexpensioen of ouderdomspensioen gaat, dan blijf je recht houden op de korting.

Apotheek JBZ

Op vertoon van je personeelspas krijg je 10% korting op alle "handverkoop" (alles wat zonder recept verkrijgbaar is) bij de apotheek in het JBZ. Dit geldt zowel voor bijvoorbeeld een doosje paracetamol als voor een gezichtscrème etc.

De apotheek is te vinden in de hal van het ziekenhuis.

Klik hier voor het formulier Intake nieuwe patiënt Jeroen Bosch Apotheek (medewerker JBZ).

Het inschrijfformulier kan ingeleverd worden bij de Jeroen Bosch Apotheek.

www.jeroenboschapotheek.nl

Bedrijfsfitness en sportworkshops

Je kunt als JBZ medewerker en eventueel met een introducé, deelnemen aan de bedrijfsfitness. Deze bedrijfsfitness bestaat uit verschillende onderdelen: Fitness, Aerobics, Conditietraining.

Bedrijvenloop

Binnen het JBZ is er de mogelijkheid om mee te doen aan bedrijvenlopen. Dit wil zeggen dat je in teamverband 10 km kunt lopen. Dit geheel wordt georganiseerd door een speciale loopcommissie. Deze commissie selecteert ieder jaar een aantal lopen, waar collectief aan meegedaan wordt. Hier kan ook individueel aan meegedaan worden als je voor een andere afstand kiest, bijvoorbeeld 5 of 15 km.

Kijk regelmatig op het intranet voor recente informatie hieromtrent.

Wil je meer weten over bovengenoemde activiteiten of eventuele andere loopmogelijkheden, dan kun je contact opnemen met Bert van Zutphen, tel. 073-5532381.

Personeelsvereniging

Voor alle medewerkers van het JBZ is het mogelijk deel te nemen aan de personeelsvereniging Paspartoe.

Arke Reizen

Als je lid bent van de personeelsvereniging Paspartoe kun je gebruik maken van de 5% kortingsregeling bij Arke Reizen. Klik hier voor meer informatie.

Cosmetische Dermatologie

Binnen de afdeling Dermatologie van het JBZ krijgen medewerkers van het JBZ op vertoon van hun personeelspas 20% korting op de laserbehandelingen en alle andere cosmetische behandelingen, zoals botox of chemische peeling.

Code MDW-012
Laatste revisie: 3 mei 2022 - 12:55