beLeef festival

Van 16 tot en met 19 mei 2019 organiseerde het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) het beLeef  festival in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Tijdens het festival draaide alles vier dagen lang om samen beleven in het kader van gezondheidswelzijn. Wat was het een succes! 

Het festival werd donderdag afgetrapt met een inspirerend symposium over samenwerken. Vrijdag was er een spetterend feest voor alle medewerkers van het ziekenhuis. Op zaterdag was de open dag onderdeel van het beLeef festival, waarbij ziekte en gezondheid centraal stond. Er was van alles te beleven. In het theater kon je ervaren hoe het is om een aandoening te hebben of ziek te zijn. Zo kon je een gezondheidscheck doen, bloed centrifugeren en door een dikke darm lopen. Buiten stond in het teken van gezondheid en meedoen. Rappen, hiphoppen en sporten stond daar centraal. Maar ook leren reanimeren was onderdeel van het programma. Ook was de talkshow ‘Het JBZ Draait Door’, waar experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van drank en drugs, voedingsfabels of mantelzorg aan het woord waren, een groot succes. 

Ook vierde musicalvereniging van het ziekenhuis Theabelle haar 25-jarig bestaan met speciale voorstellingen. Ze trokken vele bezoekers met de spectaculaire voorstelling ‘Dokter wat doet u nu!?’.  

Meer weten over gezondheidswelzijn: kijk dan op www.jeroenboschziekenhuis.nl/zorg-voor-jou

De presentaties nog een keer terugkijken? Bekijk het overzicht.  

beLeef festival - collage symposium

beLeef festival - symposium

beLeef festival - symposium

beLeef festival - opendag - collage 1

beLeef festival - open dag 1

beLeef festival - open dag - collage 1

beLeef festival - open dag 2

Laatste revisie: 18 juli 2019 - 09:20