Apothekersassistent(e), Flexpool

  • vacaturenummer: 95
  • Aantal uren: 0 uur per week
  • Duur: bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar

Wil jij ook werken in het beste* topklinisch ziekenhuis van Nederland? Zoek jij een werkplek met fijne werksfeer in een prachtige omgeving, waar de kwaliteit van zorg centraal staat? Zou jij te maken willen krijgen met een grote diversiteit aan specialismen en een mix van hoog tot laag complexe ingrepen? Lees dan verder!

Bedrijfsprofiel

Flexpool biedt ondersteuning aan afdelingen bij het invullen van tijdelijke bezettingsaanvragen en -opdrachten. Deze tijdelijke opdrachten ontstaan door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of extreme drukte. Als apothekersassistent van Flexpool word je ingezet op verschillende afdelingen binnen ZANOB. Het aantal uren kan wisselen per periode, waarbij wij zo veel mogelijk proberen rekening te houden met je persoonlijke wensen. Ben je een gediplomeerde apothekersassistent en heb je interesse in het werken in een ziekenhuis bij ZANOB? Ben je flexibel en breed inzetbaar, nauwkeurig en stressbestendig? Dan nodigen we je uit om te solliciteren.

ZANOB is verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Ziekenhuis Bernhoven, een GGZ instelling en een aantal verpleeg- en verzorgingshuizen in de regio. In de organisatie zijn circa 170 medewerkers werkzaam. Binnen de apotheek JBZ, de Poliklinische Apotheek of voor Apotheek Zorgpark Vught zoeken we regelmatig apothekersassistenten

De functie

Als apothekersassistent ben je bij de afdeling Bereidingen verantwoordelijk voor het voor toediening gereed maken (VTGM) van cytostatica, parenterale voedingen en geneesmiddelen voor de IC. Op de afdeling Klinische Dienstverlening bestaan de werkzaamheden uit receptverwerking, uitzetten van medicatie, medicatie­ verificatie gesprekken met de patiënt en bevoorrading van de afdelingen. Als je hiertoe geïnteresseerd bent kunnen we je uiteraard ook voor beide afdelingen inzetten!  

Wij vragen

  • Gediplomeerde apothekersassistenten
  • Teamplayers die stevig in de schoenen staan
  • Initiatiefrijke, proactieve en communicatieve collega’s
  • Flexibiliteit in inzetbaarheid en beschikbaarheid
  • Collega’s met enthousiasme voor VTGM en ervaring met GMP(z)  

Wij bieden

Een dynamische en uitdagende baan in een topklinisch ziekenhuis, binnen een enthousiast en gedreven team. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom wordt woon- werkverkeer ruim vergoed indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets. Inschaling vindt plaats in functiegroep 40 (maximaal € 2.797,- bruto per maand bij een 36-urig dienstverband). Het betreft in eerste instantie, afhankelijk van ontwikkelingen binnen de afdeling en organisatie, een dienstverband voor de duur van 1 jaar.  

Interesse gewekt

Zoek jij een werkplek met een fijne werksfeer dan raken wij graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mérit Michielsen en/of Marie-José Festen, beide Adviseur Flexpool, bereikbaar via 073-553 39 39 optie 1. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Omdat wij altijd op zoek zijn naar apothekersassistenten staat deze vacature doorlopend open. Wij nemen na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.  

 

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

*onderzoek AD, november 2018

Solliciteer nu

 

Laatste revisie: 28 juni 2019 - 21:03