Headerafbeelding
afdelingen wondexpertisecentrum verbinden voet
Afdeling

Wond Expertise Centrum

Het Wond Expertise Centrum is gespecialiseerd in de behandeling van complexe wonden. Als uw wond al meer dan 2 weken niet lijkt te genezen, kunt u hier terecht.

De meeste wonden genezen snel en zonder problemen. Maar soms geneest een wond niet goed en zijn er factoren die de genezing complex maken. Dan heeft de wond speciale aandacht nodig. Het Wond Expertise Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is gespecialiseerd in de verzorging van dit soort wonden. Een team van deskundigen van diverse disciplines zorgt er voor dat u de best mogelijke behandeling krijgt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Aandoeningen
Bekijk aandoeningen
Onderzoeken
Bekijk onderzoeken

Praktische tips

Hoe verloopt een bezoek aan het Wond Expertise Centrum?

De verpleegkundig specialist doet eerst een triage nadat u bent doorverwezen door uw huisarts.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Herhaalrecept? Zo geregeld via MijnJBZ

Het aanvragen van herhaalrecepten kan digitaal. U hoeft dit niet meer telefonisch te doen. U kunt via MijnJBZ uw medicatie bestellen. Elke dag van de week 24 uur per dag. Het bestellen van herhaalmedicatie geldt alleen voor medicijnen die zijn voorgeschreven door een specialist in het JBZ.

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

MijnJBZ

Via MijnJBZ kunt u zelf een deel van uw persoonlijke en medische gegevens inzien die in het JBZ over u bekend zijn. Zie ook: Wat kan ik in MijnJBZ zien? 

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Profielfoto zorgverlener Bart Verhoeven
Dr. B.A.N. Verhoeven
Vaatchirurg
Profielfoto zorgverlener Jolein van Lith
J.J.H. van Lith
Verpleegkundig specialist
Bekijk ons team
Code AFD-047
Laatste revisie: 4 april 2024 - 11:33

Wond Expertise Centrum