Headerafbeelding
Patiënt krijgt uitleg over de bekkenbodem.
Afdeling

Verpleegafdeling Gynaecologie en Verloskunde A6 Noord

Op de afdeling Gynaecologie en Verloskunde worden de high care gynaecologische patiënten verpleegd. Ook zwangeren en kraamvrouwen die langer in het ziekenhuis moeten blijven, bijvoorbeeld vanwege een keizersnede, psychische problematiek of een pasgeborene op de kinderafdeling verblijven hier.

Aangepaste bezoektijden

Op dit moment zijn er andere regels voor het ontvangen van bezoek op onze verpleegafdelingen. Dit heeft te maken met het Coronavirus. Op de pagina "Bezoektijden" vindt u de meest actuele informatie.
 

Gezinsgerichte zorg vinden wij erg belangrijk. Wij gaan ervan uit dat het welzijn van onze patiënten afhankelijk is van het begrip en deelname van het gezin. Wij werken samen met de patiënt en het gezin in het vaststellen van zorg op maat (vraaggerichte zorg) en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met hun behoeften, geloof, cultuur, waarde en kennis.

Over deze verpleegafdeling

Alle belangrijke informatie op een rij

Betrokken afdelingen

Meer informatie

Code AFD-127
Laatste revisie: 16 mei 2020 - 13:45
Over deze verpleegafdeling

Verpleegafdeling Gynaecologie en Verloskunde A6 Noord

Wie werken hier?

Ons team bestaat uit (gespecialiseerd) verpleegkundigen, leerling-verpleegkundigen, servicemedewerkers, huishoudelijk medewerkers en afdelingssecretaresses.

Daarnaast wordt het team bijgestaan door gynaecologen, arts-assistenten en co-assistenten, kinderartsen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, het acute pijn service team, diëtisten en de dienst geestelijke verzorging.

Artsenvisite

Dagelijks komt er een arts-assistent visite lopen bij alle patiënten van de afdeling. Iedere verpleegkundige spreekt de situatie van de aan zijn/ haar toegewezen patiënten met de arts door en loopt daarna visite bij de patiënten. Hierbij worden er afspraken gemaakt omtrent uw beleid en behandeling.