Headerafbeelding
Algemeen twee oudere vrouwen op de boulevard, knuffel
Afdeling

Ouderenpsychologie

Psychologen die gespecialiseerd zijn in de ouderenpsychologie doen onderzoek naar cognitieve klachten bij ouderen. Bijvoorbeeld geheugen- en concentratieproblemen.

Ook bieden de psychologen voorlichting en ondersteuning aan patiënten met cognitieve problemen of dementie en hun naasten.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Onderzoeken
Bekijk onderzoeken

Praktische tips

Naar het ziekenhuis in Coronatijd

Komt u binnenkort naar het ziekenhuis voor een afspraak, onderzoek of operatie? Lees dan op de pagina 'Naar het ziekenhuis in Coronatijd' informatie die belangrijk is voor uw bezoek.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij iedere afspraak in het ziekenhuis moet u meenemen: een geldig legitimatiebewijs, uw JBZ-patiëntenpas en uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO). Hier vindt u meer informatie over wat u moet meenemen.

Opleidingsziekenhuis

In het JBZ leiden we verpleegkundigen, coassis­tenten, artsen en andere zorgverleners op. Dit betekent dat bij uw afspraak soms meerdere zorgverleners aanwezig zijn. En het kan zijn dat u onderzocht of behan­deld wordt door een zorgverlener in opleiding. Deze zorgverlener werkt altijd onder supervisie van een gekwali­ficeerde zorgverlener.

MijnJBZ

Via de beveiligde website MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Profielfoto zorgverlener Floor van Bergen
Drs. F.S. van Bergen
Gezondheidszorgpsycholoog
Profielfoto zorgverlener Martine van Kuijk
Drs. M.T.H. van Kuijk
Gezondheidszorgpsycholoog
Bekijk ons team

Meer informatie

Code AFD-089
Laatste revisie: 7 januari 2021 - 14:09

Ouderenpsychologie