Headerafbeelding
Man krijgt informatie van medewerker bij balie polikliniek orthopedie
Afdeling

Elleboog spreekuur

Het elleboog spreekuur is bedoeld voor mensen met langdurige klachten aan de elleboog (langer dan 3 maanden), bij wie de tot dan toe gevolgde therapie onvoldoende helpt. Op het elleboog spreekuur kunt u snel terecht, u weet snel waar u aan toe bent en u krijgt een deskundig advies van gespecialiseerde professionals.

Op het elleboog spreekuur wordt u gezien door een gespecialiseerde orthopedisch chirurg en gespecialiseerde fysiotherapeut. In één bezoek beoordelen zij uw klachten, wordt er aanvullend onderzoek gedaan, wordt de diagnose gesteld en een behandelplan gemaakt.

Lees meer

Voor het bezoek aan het elleboog spreekuur wordt er een röntgenfoto van uw elleboog gemaakt. Het consult bij de fysiotherapeut wordt bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Als u hiervoor niet verzekerd bent, krijgt u een factuur voor dit eenmalig fysiotherapeutisch consult.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Aandoeningen
Bekijk aandoeningen
Behandelingen
Bekijk behandelingen

Praktische tips

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
profielfoto zorgverlener Ruud van Hove
Dr. R. van Hove
Orthopedisch chirurg, Chef de clinique
Bekijk ons team

Betrokken afdelingen

Code AFD-131
Laatste revisie: 30 november 2022 - 09:12

Elleboog spreekuur