Zaterdag 7 maart 2020

Advies RIVM aan bewoners Noord-Brabant in verband met Coronavirus

Beste patiënten en bezoekers. Let op het advies van het RIVM aan de inwoners van de provincie Noord-Brabant: heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten of koorts, beperk dan uw sociale contacten. Dit betekent: blijf thuis. Kom niet naar het ziekenhuis en bel alleen de huisarts als uw klachten verergeren.

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen zich snel op. Het beleid van RIVM blijft voor ons het uitgangspunt. Lees hierover meer op de website van het RIVM .

Het JBZ gaat per dag kijken of geplande operaties door kunnen gaan. Wanneer er een operatie wordt afgezegd, snappen we dat dit een grote impact heeft voor de desbetreffende patiënten. Wij doen dit om voldoende eenpersoonskamers te hebben voor patiënten die in isolatie moeten worden verpleegd. Patiënten die het betreft worden hier de dag voor de operatie persoonlijk over geïnformeerd.

De spreekuren op de polikliniek, afspraken op de poliklinische operatiekamers en Dagbehandeling gaan ook gewoon door. Scopieën gaan ook door als er daarna geen opname in de kliniek nodig is.

Blijf onze website volgen voor de meest actuele informatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Meer informatie

Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op met uw polikliniek. Heeft u algemene vragen over het Coronavirus? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of bel op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur naar ons Voorlichtingscentrum via (073) 553 24 57.

Laatste revisie: 25 maart 2020 - 13:37