Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

kinderconcert Rodion Trio

Datum en tijd: zondag 19 oktober 2014 | 15:00 uur tot 16:00
Locatie:In de kapel: Deze bevindt zich op de boulevard in het hart van het ziekenhuis.
Bestemd voor: Iedereen is welkom. S.v.p. wel even aanmelden via www.jbz.nl/concerten

Inspiratie voor de concertenreeks van het seizoen 2014-2015 is de Nederlandse dichtkunst van de afgelopen honderd jaar. Dit tweede concert wordt uitgevoerd door het Rodion Trio en is speciaal voor kinderen. Een vrolijk en betoverend concert!

Muziek die aangenaam in de oren klinkt voor jong en oud.

 

Meer informatie over het muziekprogramma

 

Voor meer informatie en het programma van dit kinderconcert en aanmelding: kijk op www.jbz.nl/concerten en/of www.kamermuziekshertogenbosch.nl

 

Er wordt geen entree geheven, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. In de kapel is plaats voor 75 bezoekers.

 

Muziek maakt deel uit van de helende omgeving die het Jeroen Bosch Ziekenhuis wil bieden. Talloos zijn de verhalen van mensen, die steun hebben gevonden bij het verwerken van hun ervaringen met behulp van  muziek. De concerten in de kapel zijn toegankelijk voor patiĆ«nten en hun bezoekers maar ook medewerkers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

 

Brabantse Orgelfederatie

Bij de organisatie van de orgelconcerten wordt samengewerkt met de Brabantse Orgelfederatie. De Brabantse Orgelfederatie zoekt naar organisten die professionele orgelconcerten kunnen verzorgen in de kapel. Zoals bekend beschikt de kapel over een prachtig orgel, dat speciaal voor het ziekenhuis gebouwd is. De Vereniging Brabantse Orgelfederatie heeft tot doel om het culturele erfgoed dat het orgel vormt in stand te houden en om de orgelcultuur in het algemeen en die van Noord Brabant in het bijzonder te bevorderen. Zij wil dit bereiken door de interesse voor het orgel te vergroten, door de samenwerking tussen de Brabantse orgelkringen te stimuleren en door het organiseren van activiteiten op orgelgebied.

 

Stichting Vrienden Kamermuziek ‘s-Hertogenbosch
De Stichting Vrienden Kamermuziek ’s-Hertogenbosch organiseert jaarlijks een 80-tal lunchconcerten. Een keur van musici en ensembles uit de professionele kamermuziekscene uit binnen- en buitenland geven (bijna) iedere donderdag- en zaterdagmiddag een uitvoering in de Azijnfabriek, Bethaniestraat 4 te ’s-Hertogenbosch.

 


 Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden (u kunt een vrijwillige bijdrage geven na het concert)

Zoeken

Print