Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Polikliniek Orthopedie Den Bosch

Op de polikliniek Orthopedie kunt u terecht voor onderzoek en behandeling door de orthopedisch chirurg. Op de polikliniek Orthopedie houden tien orthopedisch chirurgen spreekuur. Zij worden ondersteund door secretarieel medewerksters en physician assistants.

 

  Spreekuren

Op de polikliniek Orthopedie in Den Bosch houdt de vakgroep naast de spreekuren per subspecialisme een spreekuur voor controles na trauma.

 

Traumaspreekuur

Iedere maandagmiddag houdt de vakgroep Orthopedie een traumaspreekuur. Een afspraak voor dit spreekuur wordt gemaakt als u na een bezoek aan de Spoedeisende Hulp doorverwezen wordt naar de orthopedisch chirurg. Uw eventuele vervolgafspraken bij de orthopedisch chirurg vinden dan in de regel ook plaats op het traumaspreekuur op maandagmiddag. Het is mogelijk dat u wordt gezien door een van de physician assistents.

 

  


Een afspraak maken

U kunt alleen op de polikliniek Orthopedie terecht als u daarvoor een afspraak heeft. U kunt alleen een afspraak maken als u een verwijzing heeft van de huisarts of specialist. Heeft u geen verwijzing? Dan worden de kosten van afspraak, onderzoek en behandeling niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Lees voor uw eerste bezoek ook de algemene informatie over polikliniekbezoek. Houdt u er rekening mee dat u zich bij uw bezoek dient te legitimeren. Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00


Telefoonnummers

(073) 553 60 50


Locatie

's-Hertogenbosch

Henri Dunantstraat 1

5223 GZ  's-Hertogenbosch

 

Let op! Als uw navigatiesysteem ons adres niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.


Route A-0-1, routewijzer


Zoeken

Print