Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Kinderdagbehandeling Den Bosch

Op de kinderdagbehandeling worden kinderen vanaf nul tot 18 jaar opgenomen. Ze komen voor een operatie, onderzoek of behandeling. Het verblijf op de kinderdagbehandeling is altijd kort. Door de nieuwe technieken bij ingrepen en operaties knappen de kinderen sneller op. Vaak kunnen de kinderen al na enkele uren naar huis. Mocht uw kind onverwachts toch langer moeten blijven dan de geplande dagopname, dan wordt de zorg overgedragen aan de kinderafdeling.

 

Gouden smiley

De kinderafdeling en de kinderdagbehandeling hebben een gouden smiley gekregen van stichting Kind en Ziekenhuis. Deze afdelingen doen er alles aan om het verblijf voor uw kind en voor u zo prettig mogelijk te maken. Stichting Kind en Ziekenhuis geeft aan dat het personeel zich inleeft in de situatie van de ouders en de ouders goed ondersteunen bij de zorg van hun kind. Ook de informatievoorziening via de kinderwebsite scoorde hoog.

 

Ouders

Het is belangrijk voor ouders/verzorgers om betrokken te zijn bij de behandeling, zodat ze na thuiskomst beter in staat zijn hun pas geopereerde/behandelde kind te verzorgen. U mag als ouder of verzorger de hele dag bij uw kind blijven. Over het verloop van de dag in het ziekenhuis, wordt u door de kinderverpleegkundige geïnformeerd. Deze vertelt u hoe lang de operatie of de ingreep gaat duren.

 

Wie werken hier?

Op de kinderdagbehandeling werken kinderverpleegkundigen. Zij zorgen, samen met u, voor uw kind gedurende de opname.

 

Voorbereiding voor een opname

Een kind dat goed is voorbereid op een operatie, is vaak minder angstig. We gebruiken hiervoor de filmpjes van de kinderwebsite.

 

Meer informatie

Speciaal voor kinderen heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis een eigen kinderwebsite www.halloziekenhuis.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

07.00 - 18.00 uur


Telefoonnummers

(073) 553 84 35


Locatie

's-Hertogenbosch

Henri Dunantstraat 1

5223 GZ  's-Hertogenbosch

 

Let op! Als uw navigatiesysteem ons adres niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.


Route D.3.1, routewijzer


Zoeken

Print