Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Ballroom piano muziek door pianist Paul van Teeffelen op de boulevard 15 juni 2017

Datum en tijd: donderdag 15 juni 2017 | 16:00 uur tot 17:00
Locatie:De vleugel bij de kapel (bij het bezoekersrestaurant)
Bestemd voor: iedereen is welkom!

Naast de maandelijkse concertenreeks van kamermuziek- en orgelconcerten in de kapel is er nu ook een piano optreden op de boulevard.

Dit piano optreden van pianist Paul van Teeffelen vindt plaats op donderdag 15 juni 2017 van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Muziek maakt onderdeel uit van de helende omgeving die het Jeroen Bosch Ziekenhuis wil bieden. Talloos zijn de verhalen van mensen, die steun hebben gevonden bij het verwerken van hun ervaringen met behulp van muziek. Dit piano optreden is toegankelijk voor patiënten en hun bezoekers maar ook medewerkers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Pianist Paul van Teeffelen
Hij heeft dans- en luistermuziek gespeeld bij de KRO-radio en voor militaire officieren en diverse ander gezelschappen. Van Teeffelen heeft samengewerkt met muziek therapeuten en diverse optredens verzorgd in de Volkaert te Dongen voor groepen patiënten. Ook heeft hij optredens verzorgd voor kankerpatiënten en ouders in Villa Pardoes in Kaatsheuvel (bij de Efteling). Hij heeft opgetreden bij Muziekkids en groepen patiënten in het St. Elizabeth Ziekenhuis in Tilburg. Daarnaast geeft hij pianobegeleiding bij het zangkoor LUMINA te 's-Gravenmoer.

Wilt u meer informatie over de concerten in de kapel?

Kijk dan op www.jbz.nl/concerten en/of www.kamermuziekshertogenbosch.nl

Er wordt geen entree geheven.

het concert is gratis

Zie ook