Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Drunen

Bezoekadres

Tinie de Munnikstraat 17 *

5151 VW Drunen

 

* Kent uw routeplanner de Tinie de Munnikstraat nog niet? Gebruikt u dan de Cees van Delftstraat. De Tinie de Munnikstraat is hiervan een zijstraat.

 

De locatie Drunen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is nieuw. Houdt u er rekening mee dat de locatie nog niet goed staat aangegeven op de bewegwijzering. Lees daarom voor uw bezoek de routebeschrijving in de folder.


Postadres

Postbus 90153

5200 ME ‘s-Hertogenbosch


Telefoon

(073) 553 35 00 (centrale receptie)

 

Locatie Drunen is op werkdagen geopend van 8.00 tot 16.45 uur.

 

Let op! Sommige afdelingen hebben andere openingstijden. Bekijkt u de openingstijden per afdeling hieronder op deze pagina.

 

Fax

(073) 553 35 10

 

E-mail

drunenalgemeen@jbz.nl 

Bereikbaarheid

Bij de locatie Drunen kunt u gratis parkeren met de auto aan de voorkant van het gebouw. Daarnaast is er ook een fietsenrek, links van de hoofdingang.

 

Met de bus

Ieder half uur stopt lijn 136 bij de bushalte in de Lipsstraat. Hiervandaan loopt u in
ongeveer 6 minuten naar de locatie Drunen. Looproute:

  • U loopt richting de rotonde en gaat linksaf (Lipsstraat)
  • Na 300 meter gaat u linksaf (Hogeweg)
  • Na 200 meter gaat u rechtsaf (Cees van Delftstraat)
  • Na 300 meter gaat u linksaf (Tinie de Munnikstraat)
  • Na 100 meter gaat u rechtsaf richting de hoofdingang van het Gezondheidscentrum Drunen

 

Met de auto

Komend vanuit Waalwijk:
Via de A59 rijdt u richting ’s Hertogenbosch. U neemt afslag 40, Drunen-West. Bij de rotonde neemt u de derde afslag. U rijdt nu op de Kastanjelaan-West overgaand in de Spoorlaan. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Bij de volgende rotonde neemt u de 1e afslag. U rijdt nu op de Lipsstraat. Volg de Lipsstraat tot aan de volgende rotonde, daar neemt u de 1e afslag (Tinie de Munnikstraat). Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterkant het ziekenhuis  liggen.

 

Komend vanuit ‘s-Hertogenbosch:
Via de A59 rijdt u richting Waalwijk. U neemt afslag 42, Heusden - Drunen. U volgt de borden richting Drunen (op de 2e rotonde neemt u de 2e afslag). U rijdt nu op de Spoorlaan. Bij de rotonde neemt u de 2e afslag . U rijdt nu op de Lipsstraat. Volg de Lipsstraat tot aan de volgende rotonde, daar neemt u de 1e afslag (Tinie de Munnikstraat). Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterkant het ziekenhuis liggen.

 

Spreekuren en diensten op de locatie Drunen

U kunt bij onze locatie in Drunen terecht voor de onderstaande spreekuren en diensten.

 

Polikliniek Bloedafname
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.00 – 16.45 uur (geen afspraak nodig) en telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden via telefoonnummer (073) 553 36 99.


Hartonderzoek (ECG)
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 – 16.30 uur. U kunt hier alleen terecht als u een afspraak heeft gemaakt.

 

Radiologie (röntgen)
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.00 - 12.15 uur en van 13.00 - 16.30 uur en is telefonisch bereikbaar van 08.00 - 17.00 uur via telefoonnummer (073) 553 26 00. U kunt hier terecht voor eenvoudige röntgenfoto’s. Bij voorkeur maakt u hiervoor een afspraak, maar u mag ook zonder afspraak binnenlopen.

 

Radiologie (echografie)
Openingstijden: dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.00 - 12.15 uur en van 13.00 - 16.30 uur en is telefonisch bereikbaar van 08.00 - 17.00 uur via telefoonnummer (073) 553 26 00. U kunt hier alleen terecht als u een afspraak heeft gemaakt.

 

Spreekuren
De volgende specialismen/specialisten houden spreekuur op de locatie Drunen. U kunt hier alleen terecht als u hiervoor een afspraak heeft gemaakt.

 

 

In de toekomst gaan meer specialismen/specialisten hier spreekuur houden.

 

Doorverwijzing

Op de locatie Drunen worden alleen spreekuren gehouden en soms zeer kleine medische ingrepen verricht. Wanneer er bijvoorbeeld een uitgebreid röntgenonderzoek, functieonderzoek of medische ingreep nodig is, wordt u doorverwezen naar de hoofdlocatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

 

  

 

Gezondheidscentrum Drunen

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis zit in hetzelfde gebouw als het Gezondheidscentrum Drunen. Hier werkt een groot aantal eerstelijns zorgverleners, waaronder huisartsen, fysiotherapeuten en verloskundigen. Zij werken samen en stemmen hun zorg voor patiënten af.


Zoeken

Print