Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Jeroen Bosch Apotheek

Bezoekadres

Henri Dunantstraat 1

5223 GZ  's-Hertogenbosch

24 uur per dag, 7 dagen per week geopend

Let op! Dit is een nieuw adres. Als uw navigatiesysteem ons nieuwe adres nog niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.Postadres

Postbus 90153
5200 ME 's-Hertogenbosch


Telefoon

(073) 553 59 99In de hal van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is de Jeroen Bosch Apotheek gevestigd. De Jeroen Bosch Apotheek is een poliklinische apotheek.

Patiënten kunnen aansluitend aan hun ziekenhuisbezoek de medicatie en hulpmiddelen afhalen die door de specialist voorgeschreven zijn. Het assortiment van de apotheek is zorgvuldig samengesteld in overleg met diverse specialisten, verpleegkundigen en afdelingen. Zowel poliklinische bezoekers als patiënten die na een opname ontslagen worden, kunnen bij de Jeroen Bosch Apotheek terecht.

 

Dienstapotheek

Wij zijn Dienstapotheek voor 's-Hertogenbosch en omstreken. We informeren uw 'eigen apotheek' over de afgeleverde medicatie om zo uw medicatiehistorie compleet en actueel te houden. Behalve voor medicijnen en hulpmiddelen op recept, kunt u bij de Jeroen Bosch Apotheek ook terecht voor handverkoop. Bijvoorbeeld hoest en verkoudheidsmiddelen, pijnstillers, voedingssupplementen, verbandmiddelen, en huidverzorgingsmiddelen.


Zoeken

Print