Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Kunstroute

 

De eerste kunstfolder werd op 18 oktober 2011 met trots gepresenteerd. De tweede uitgave (maart 2013) is inmiddels ook vernieuwd. De kunstcommissie van het Jeroen Bosch ziekenhuis presenteert in april 2015 de derde uitgave van de kunstfolder. Deze brochure bevat de kunstwerken die anno 2015 aanwezig zijn. 

De kunstfolder is gemaakt voor patiënten en bezoekers. De folder 'een wandeling langs de kunstwerken van het Jeroen Bosch ziekenhuis' is gratis te verkrijgen bij Bureau Patiëntencommunicatie (deze afdeling bevindt zich op de boulevard van het ziekenhuis).

Met dank aan Vanderlande Industries die deze kunstfolder heeft gesponsord en geprint.

 

 

 

Hoe kan je de zinnen verzetten van zowel patiënten als bezoekers van het JBZ?

Met de nieuwe app 'De Opname | JBZ Luisterroutes'

In opdracht van de kunstcommissie ontwikkelden in 2016-2017 geluidskunstenaars Michiel van de Weerthof en Joost van Pagée (Soundtreks) in nauwe samenwerking met Eric Alink (stadschroniqueur) zes levendige luisterroutes. Zij voeren langs diverse kunstwerken in en om het JBZ. Tegelijkertijd verklanken ze het ziekenhuisleven.

De app is te downloaden via de App store:

Android
Iphone


Wilt u op de hoogte gehouden worden van informatie over exposities en andere activiteiten van de kunstcommissie in het Jeroen Bosch ziekenhuis?

 

Vult u dan onderstaand formulier in.

 

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor u de gegevens invult. Alle gegevens die u hieronder invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we voor ervoor dat uw gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat uw gegevens door anderen worden misbruikt.

 

 

Zoeken

Print