Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Tolbrug Specialistische Revalidatie

Bezoekadres

Henri Dunantstraat 7

5223 GZ  's-Hertogenbosch

 

Let op! Dit is een nieuw adres. Als uw navigatiesysteem ons nieuwe adres nog niet kent, geeft u in: Vlijmenseweg 10, 5223 GW 's-Hertogenbosch.

 

 


Postadres

Postbus 90153 

5200 ME  's-Hertogenbosch

 


Telefoon

U kunt Tolbrug op de volgende manier bereiken:

Algemeen (073) 553 56 00
Kliniek (073) 553 57 62
Kliniek  (073) 553 20 00 (buiten kantooruren en in weekend)

 

Website

www.tolbrug.nlRoutebeschrijving

 

Per auto

Vanuit richting Rotterdam/Waalwijk

Op de A59 neemt u afslag 45 ‘Ring ’s-Hertogenbosch West’ (= Vlijmenseweg). Volg de borden ‘H JBZ, loc. WA’. Het revalidatiecentrum ligt na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand op het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U vindt de ingang van Tolbrug op het Voorplein. 

 

Vanuit richting Utrecht

Bij knooppunt Empel op de A2 houdt u de A59 richting Waalwijk aan. Op de A59 neemt u afslag 45 ‘Ring ’s-Hertogenbosch West’ (= Vlijmenseweg). Volg de borden ‘H JBZ, loc. WA’; Het revalidatiecentrum ligt na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand op het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U vindt de ingang van Tolbrug op het Voorplein. 

 

Vanuit richting Nijmegen

Op de A50 richting ’s-Hertogenbosch aanhouden (A59). Bij ’s-Hertogenbosch vervolgt u de weg op de A2 richting Utrecht. Op de A2 neemt u bij knooppunt Empel de afslag Waalwijk (A59). Vervolgens neemt u afslag 45 ‘Ring ’s-Hertogen­bosch West’ (= Vlijmenseweg). Volg de borden ‘H JBZ, loc. WA’. Het revalidatiecentrum ligt na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand op het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U vindt de ingang van Tolbrug op het Voorplein. 

 

Vanuit richting Eindhoven en Tilburg A2

Vanuit Eindhoven en Tilburg volgt u bij knooppunt Vught de borden richting ’s-Hertogenbosch-Centrum (afslag 23). U volgt de borden ‘H JBZ’. Het revalidatiecentrum ligt na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand op het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U vindt de ingang van Tolbrug op het Voorplein. 

 

Parkeren

U kunt parkeren in de bezoekersparkeergarage van het JBZ aan de Vlijmenseweg. Daar zijn ook gehandicaptenparkeerplaatsen. Direct voor het gebouw van Tolbrug zijn ook negen parkeerplaatsen. Deze zijn speciaal bestemd voor revalidanten met een zeer ernstige beperkte mobiliteit.

 

Per openbaar vervoer

Per mei 2011 is er bij het JBZ een bushalte aan de Vlijmenseweg en een bushalte op het Voorplein (bij hoofdingang Tolbrug en JBZ). Vanaf de bushalte op de Vlijmenseweg is het voor mensen die goed ter been zijn 10 minuten lopen naar de hoofdingang van het zieken­huis. Wij adviseren u om indien mogelijk een bus te nemen die op het Voorplein stopt.

 

De volgende bussen komen langs Tolbrug en het Jeroen Bosch Ziekenhuis (op weg van en naar het treinstation ‘s-Hertogenbosch-Centraal). Plan uw reis op http://www.9292ov.nl/ of bel 0900-9292 (¤ 0,70/minuut).

 

Halte Vlijmenseweg

Streeklijn 135 (Wijk en Aalburg-Heusden-Vlijmen-’s-Hertogenbosch)
Streeklijn 136 (Tilburg-Waalwijk-Drunen-Vlijmen-Nieuwkuijk-’s-Hertogenbosch)

 

Halte Voorplein

Stads Lijn 68 (Maasoever - Vught Hertoglaan)
Stadslijn 69 (Station ’s-Hertogenbosch - Centraal - Vught Hertoglaan)
Streeklijn 135 (Wijk en Aalburg - Heusden - Vlijmen)
Streeklijn 136 (Tilburg - Waalwijk - Drunen - Vlijmen - Nieuwkuijk)
Streeklijn 139 (Udenhout - Vught)
Buurtbuslijn 213 (Cromvoirt)
Buurtbuslijn 239 (Vught)


Zoeken

Print