2 GZ Psychologen, Tolbrug Specialistische Revalidatie

  • Vacaturenummer: 2019-31 
  • Aantal uren: 24-36 uur 
  • Duur: voor onbepaalde tijd 

Bedrijfsprofiel

De vakgroep Psychologie

De organisatie van Tolbrug is ingericht in 3 units te weten; Houding & Beweging, Neurologische aandoeningen en Kinder-& jongerenrevalidatie. Binnen deze units wordt in interdisciplinaire teams samengewerkt met revalidatieartsen, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, logopedisten, arbeidstherapeuten en psychomotore therapeuten.

De vakgroep Psychologie bestaat uit 9 GZ-psychologen, 4 basispsychologen, 2 psychologen i.o. tot GZ-psycholoog, 3 psychologisch medewerkers en een stagiaire medische psychologie.

Deze vacature is in te vullen bij de unit Houding en Beweging of in een gecombineerde variant met de unit Neurologische aandoeningen. In overleg is het mogelijk de functie zelf vorm te geven qua inhoud en uren. Binnen de unit Houding en Beweging worden mensen behandeld met aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat, zoals complexe orthopedie, amputaties, complexe handproblematiek en chronische pijnklachten. Binnen de unit Neurologische aandoeningen worden mensen behandeld met onder andere CVA, ALS of MS.

Organisatie

Tolbrug is hét revalidatie-expertisecentrum voor Noordoost-Brabant en de Bommelerwaard. Het is onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en gevestigd op 3 locaties in Den Bosch en Uden. Tolbrug biedt naast revalidatiegeneeskunde ook paramedische zorg en eerstelijns fysiotherapie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Tolbrug heeft zich ten doel gesteld gezondheidswinst voor mens en maatschappij te realiseren. Dat betekent dat we niet ophouden bij de grenzen van revalidatiegeneeskunde. Naast revalidatiegeneeskundige diagnostiek en behandeling aan mensen met een cognitieve en/of motorische beperking door een somatische oorzaak, ontwikkelt Tolbrug begeleidingstrajecten over de grenzen van de zorg heen. Tolbrug werkt samen met onderwijs- en wetenschappelijke instituten om kennis op het gebied van zelfredzaamheid, eigen regie en maatschappelijke participatie voor onze doelgroep te vergaren. Momenteel wordt een onderzoekslijn opgezet waar de afdeling psychologie actief onderdeel van uit zal maken.

De functie

Als GZ-psycholoog onderzoek, behandel en begeleid je poliklinische en klinische revalidanten zowel individueel als in groepsverband. Je stelt de revalidant met zijn systeem en hulpvraag centraal en levert belangrijke input aan de vormgeving van het biopsychosociale interdisciplinaire behandelbeleid. Je ondersteunt en coacht de medewerkers uit het team in het omgaan met en begeleiden van de revalidanten. Daarnaast geef je supervisie aan de basispsychologen, PiOG en begeleid masterstudenten psychologie in hun stage. Als GZ-psycholoog denk je actief mee over beleidszaken en manieren om de kwaliteit van het zorgaanbod te verbeteren. De werkzaamheden zullen in Den Bosch en in Uden zijn mede afhankelijk van de verdere invulling van de functie.

Het profiel

Hallo toekomstige collega! Mogen wij ons even aan je voorstellen? Wij zijn een leuk, gezellig, betrokken en professioneel team, wat nog op zoek is naar twee GZ-psychologen die ons team wil komen versterken in verband met uitbreiding van de formatie en het vertrek van een collega. Is het je passie om mensen in hun kracht te zetten en samen te zoeken naar mogelijkheden? Houd je van afwisseling, uitdagingen en samenwerken in een multidisciplinair team? Aarzel dan niet en kom eens met ons praten over de mogelijkheden, bel voor vragen en/of loop eens een dagje mee. Ook collega’s uit andere werkvelden, zoals de GGZ, zijn van harte welkom. Wij weten uit ervaring dat verschillende achtergronden mooi op elkaar aansluiten.

Om een indruk te krijgen over klinische revalidatie binnen Tolbrug klik hier.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een groeiende organisatie, een plezierige en dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats in functiegroep 65 (maximaal € 5.257,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Tevens zijn opleidingswensen bespreekbaar.

Interesse gewekt?

Heeft deze vacature je enthousiast gemaakt? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief via het online sollicitatieformulier op www.jbz.nl/vacatures. Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Joska van Houten of Karen Doorn, GZ psychologen binnen respectievelijk de unit Houding & Beweging en unit Neurologische aandoeningen of met Inge Limburg unithoofd Houding & Beweging, telefoonnummer 073-553 5677. Kijk ook voor meer informatie op www.tolbrug.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

Solliciteer nu

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld 

Laatste revisie: 16 januari 2019 - 14:39