Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Bezoekersgarage Jeroen Bosch Ziekenhuis sluit; oplossing gevonden voor eerdere verkeersdrukte

donderdag 28 juni 2018

Vanaf vrijdag 6 juli is de hele bezoekersgarage van het Jeroen Bosch Ziekenhuis gesloten voor onderhoud. Dit duurt maximaal drie weken. Tijdens deze werkzaamheden kunnen patiënten en bezoekers parkeren op ons parkeerterrein (inclusief het oude Transferium). Om herhaling van de eerdere verkeersdrukte te voorkomen, gaan we de verkeersstroom anders regelen.

 

  • We zetten verkeersregelaars in op het kruispunt, de kiss-en-ride-zone, en het parkeerterrein.
  • We geven beter en eerder aan dat de parkeergarage gesloten is. Zodat auto’s meteen doorrijden naar het parkeerterrein.
  • Er zijn twee rijbanen open om het parkeerterrein op te rijden.
  • We plaatsen extra bewegwijzeringsborden op het parkeerterrein.
  • De uitgang van het parkeerterrein verplaatsen we. Deze komt aan de andere kant van het terrein (de in-/uitgang van het oude Transferium).

 

Door deze maatregelen verwachten we geen drukte bij het inrijden. Het kan zijn dat mensen bij het uitrijden iets langer moet wachten dan normaal.

 

Parkeren medewerkers JBZ
In tegenstelling tot de eerdere plannen hebben we besloten om de groep medewerkers die in de bezoekersgarage parkeren, niet op het parkeerterrein aan de voorzijde te laten parkeren. Dit parkeerverbod aan de voorzijde gaat in per vrijdag 6 juli a.s., dus vanaf de dag dat de bezoekersgarage gesloten wordt voor onderhoud.
Aanleiding hiervoor is de verkeerschaos die afgelopen maandag ontstond na het sluiten van de bezoekersgarage. We willen patiënten en bezoekers zoveel mogelijk comfort geven bij het parkeren en niet het risico lopen dat zij opnieuw ernstige hinder ondervinden.

 

Deze JBZ-ers kunnen parkeren in de personeelsgarage of in de P+R Deutersestraat (=transferium). Dit betekent dus dat er in juli meer JBZ’ers in de personeelsgarage of P+R Deutersestraat parkeren. We sporen daarom iedereen aan om in de mooie maand juli vaker de fiets of ander vervoermiddel te pakken. Werk je tussen 8.00 uur en 17.00 uur? Probeer dan vaker in het Transferium te parkeren, zodat er voor jouw collega’s in de avonddienst genoeg plek is.

 


Zoeken

Print