Headerafbeelding
Foto mobiele telefoon in hand
Behandeling

Etalagebenen thuismonitoring

Mensen met etalagebenen kunnen mogelijk gebruik maken van thuismonitoring. U kunt dit bespreken met uw behandelaar.

Bij thuismonitoring hoeft u minder vaak naar het ziekenhuis. U krijgt op deze manier de zorg die bij u past.

Hoe verloopt thuismonitoring?

Hier vindt u alle belangrijke informatie
Code CHI-067
Laatste revisie: 9 december 2024 - 16:46
Hoe verloopt thuismonitoring?

Etalagebenen thuismonitoring

Bij thuismonitoring voert u metingen over uw gezondheid in via een app op uw telefoon of tablet. Deze metingen komen binnen in het Monitoringscentrum.

Bij etalagebenen gebruiken we de app JBZetje.

JBZetje is bedoeld als een 'zetje' in de rug tijdens uw behandeling. JBZetje geeft u op een veilige manier inzicht in uw medische gegevens. De app is bedoeld om u op laagdrempelige manier te informeren over bepaalde afspraken, maar vooral over de behandeling. De app geeft u en uw behandelaar meer inzicht in de ontwikkeling van de klachten als gevolg van etalagebenen. U krijgt hierdoor meer grip op uw gezondheid.

U heeft een smartphone of tablet nodig. Hierop installeert u de JBZetje app.

Het is de bedoeling dat u 3 keer per week een looptraining uitvoert en maandelijks vragenlijsten invult. De vragenlijsten worden voor u klaargezet, maar u krijgt er geen melding van. Kijk dus elke week of er vragenlijsten voor u klaar staan.

Ook voordat u een afspraak heeft op de polikliniek staan er vragenlijsten voor u klaar en wordt u gevraagd om de 6 minuten looptest 3 keer uit te voeren.

Voor hulp en ondersteuning, bijvoorbeeld bij het installeren van de app, kunt u contact opnemen met het Monitoringscentrum.

Daarnaast kunt u terecht bij de vrijwilligers van de Vriendendiensten in het voorlichtingscentrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (aan de Boulevard).