Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Jeroen Bosch Ziekenhuis start 24 juni met website MijnJBZ

woensdag 6 april 2016

Sinds 24 juni 2016 werkt het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) digitaal. Uw medische en verpleegkundige gegevens worden voortaan digitaal bijgehouden in een Elektronisch Patiënten Dossier. Ook u kunt nu een deel van uw eigen gegevens digitaal bekijken. Dit kan thuis, via de beveiligde website MijnJBZ. Dankzij MijnJBZ krijgt u meer inzicht in uw zorgproces, en daardoor meer grip op uw zorg. MijnJBZ is samen met patiënten ontwikkeld; want zorgen doen we samen.

In onderstaande animatie vertellen we u hoe MijnJBZ werkt en wat het voor u en uw zorg kan betekenen. U kunt de animatie ook met ondertiteling bekijken.

MijnJBZ is een beveiligde website die is gekoppeld aan het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Door in te loggen op MijnJBZ kunt u uw eigen EPD inzien.

U kunt in MijnJBZ:

• Uitslagen van uw onderzoeken inzien (deze zijn na 30 dagen beschikbaar);
  • Na een verwijzing van de huisarts, zelf online een eerste afspraak in het ziekenhuis maken;
  • Zien welke afspraken, opnames en behandelingen er voor u in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gepland staan;
  • Zien welke acties nog nodig zijn als voorbereiding op een afspraak. U kunt bijvoorbeeld de vragenlijst voor de preoperatieve screening (POS) invullen op MijnJBZ;
  • Een overzicht van uw medicatie inzien zoals dit in het ziekenhuis bekend is.

De mogelijkheden van MijnJBZ worden de komende tijd steeds verder uitgebreid.

Veiligheid en privacy
Wij vinden het belangrijk dat uw gegevens beschermd zijn. Daarom kunt u op MijnJBZ alleen inloggen met uw DigiD met sms-code. Met uw DigiD kunt u op een veilige manier inloggen op websites van de overheid en de zorg.

MijnJBZ gebruiken
Om gebruik te kunnen maken van MijnJBZ, heeft u een computer of tablet met intranetverbinding, een DigiD met sms-code, en een mobiele telefoon nodig.

Heeft u nog geen DigiD met sms-code? Vraag die nu dan aan. Dit kan via www.digid.nl. Na de aanvraag krijgt u per post een activeringscode thuisgestuurd. Dit duurt ongeveer vijf werkdagen.

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie de website www.mijnjbz.nl. Hier vindt u onder andere antwoorden op veelgestelde vragen en informatie over DigiD.

Zie ook

Lees voorLees voor | Print