Nieuwe medewerker

Van harte welkom bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Deze digitale introductiemap bieden we aan als een eerste, helpende hand om je wegwijs te maken binnen het JBZ. Hier vind je informatie om kennis te maken met het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ), praktische informatie voor jou als nieuwe medewerker, uitleg met betrekking tot ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en belangrijke regelgevingen en richtlijnen binnen het JBZ. Dit alles om jou als nieuwe medewerker de benodigde handvatten aan te reiken om je start binnen het JBZ zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze introductiemap bevat voornamelijk informatie die van belang is voorafgaand aan je indiensttreding. Vanaf je eerste werkdag is het JBZ-net (Intranet) voor je toegankelijk, waar je alle uitgebreide informatie van de afdeling Personeel & Organisatie kunt vinden.

Introductiebijeenkomst

We ontmoeten je graag op de algemene introductiebijeenkomst.  Deze vindt meestal plaats op de eerste maandag van de maand. De datum van jouw algemene introductiebijeenkomst wordt met je afgesproken tijdens je arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna ontvang je via e-mail een bevestiging.

Vragen/opmerkingen

Vragen of opmerkingen? Dat horen wij graag via het e-mailadres personeelenorganisatie@jbz.nl of telefonisch via 073-5533939.

We wensen je veel plezier en succes bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis!

Code MDW-001
Laatste revisie: 3 juli 2023 - 15:36